Home Te Koop Huis 3540 Herk-de-Stad
Gasterbosstraat 4
Kaart

Gasterbosstraat 4

3540 Herk-de-Stad Huis Te Koop
171 m² wonen
12426 m² perceel
3 slaapkamers

Te koop: unieke woning in prachtig gerenoveerde vierkantshoeve, Herkkanthoeve in Herk-de-Stad! Ervaar dagelijks de rust en de adembenemende natuur in dit kleinschalige cohousingproject. Geniet van je eigen privacy in een individuele woning en tuin, tegelijkertijd de optie hebbend om de open ruimtes en het gezelschap van de hoeve te beleven.

Bij binnenkomst in de te koop aangeboden woning word je begroet door een lichte woonruimte met een open keuken, grote ramen geven een uitzicht op het groen eromheen. De begane grond biedt ook een toilet en een studieruimte, ideaal voor werk of hobby's.

De bovenverdieping bestaat uit drie comfortabele slaapkamers en twee badkamers, zodat elk gezinslid genoeg ruimte en privacy heeft. De woning is met veel zorg wind- en waterdicht gerenoveerd, waarbij moderne technologieën (geothermische warmtepomp, zonnepanelen, enz.) zijn gecombineerd met authentieke elementen voor een sfeervolle uitstraling. De afwerking kan volledig naar je eigen smaak en stijl worden uitgevoerd.

De woning heeft ook een ruime, volledig klaargemaakte kelder, ideaal als wijnkelder of extra opslagruimte. Buiten kun je genieten van je privétuin met een weids uitzicht op bomen en velden. Binnen het project is er ook een gemeenschappelijk gedeelte waar in de toekomst een natuurlijk zwembad wordt aangelegd.

De gezamenlijke binnenplaats is een ideale ontmoetingsplek om je buren beter te leren kennen en samen te genieten van de omgeving. Een grote schuur biedt ruimte voor feesten en bijeenkomsten. Er worden ook gemeenschappelijke keuken- en sanitaire faciliteiten voorzien. Aan de voorkant van de hoeve is er een fietsenopslag.

Een extra bonus is de nabije zelfoogsttuin, waar de nieuwe bewoners verse, biologische groenten kunnen plukken. Mis deze unieke kans niet en maak deel uit van dit unieke project. Neem contact met ons op om een bezichtiging te plannen en ontdek hoe jouw toekomstige droomwoning eruit kan zien!

* * *

Gasterbosstraat 4 - 3540 Herk-de-Stad - Woning in prachtige vierkantshoeve te koop!Stel je voor dat je elke dag ontwaakt in een oase van rust, omringd door de schoonheid van de natuur. Welkom bij deze unieke kans om te wonen in de Herkkanthoeve te Herk-de-Stad. Deze vierkantshoeve wordt gerenoveerd en omgebouwd naar een kleinschalig cohousingproject, waar het beste van beide werelden wordt samengebracht: privéleven in uw eigen woning en tuin met tegelijkertijd de mogelijkheid om te genieten van de ruimte en gezelligheid van het landgoed. Een van de woningen in de hoeve wordt nu te koop aangeboden. Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een mooie leefruimte met een open keuken. De grote ramen bieden een prachtig zicht op het groen en laten de ruimte licht en luchtig aanvoelen. De benedenverdieping biedt ook een toilet en een bureelruimte, waardoor er voldoende ruimte is voor werk of hobby.Op de bovenverdieping vindt u drie comfortabele slaapkamers en twee badkamers, zodat iedereen in het gezin voldoende ruimte en privacy heeft. De woning is zorgvuldig tot wind- en waterdicht gerenoveerd met oog voor moderne technieken (geothermische warmtepomp, zonnepanelen, ...) en behoud van authentieke elementen, waardoor een charmante en warme sfeer is gecreëerd. U heeft de mogelijkheid om de afwerking volledig naar uw smaak en stijl te realiseren.Er is een ruime, praktische en volledig bekuipte kelder aanwezig, die toegankelijk is via de binnenkoer en kan dienen als wijnkelder of extra opslagruimte.Buiten kunt u genieten van uw eigen privétuin, met een uitgestrekt zicht op bomen en velden. Maar dat is nog niet alles! Er is ook een gemeenschappelijke gedeelte waar in de toekomst een zwemvijver wordt aangelegd, zodat u op warme dagen kunt genieten van een verfrissende duik. De gemeenschappelijke binnenkoer zorgt voor een gezellige ontmoetingsplaats waar u uw buren kunt leren kennen en samen kunt genieten van de prachtige omgeving.Een andere extra troef is de grote schuur, die kan worden gebruikt voor feestelijke gelegenheden. Stelt u zich eens voor hoe geweldig het zou zijn om uw verjaardagen, familiebijeenkomsten of andere gelegenheden te vieren in deze ruime en sfeervolle ruimte. Daarnaast wordt er een gemeenschappelijke keuken en sanitair voorzien in een van de stallen. Aan de voorkant van de hoeve bevindt zich een handige fietsenstalling. Nog een leuke extra is dat er zich iets verderop een zelfoogsttuin bevindt, waar de nieuwe bewoners van deze woning ook van kunnen profiteren. Geniet van verse en biologische groenten, rechtstreeks uit de tuin! Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van dit bijzondere project. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen en ontdek hoe deze woning uw nieuwe thuis kan worden!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 524.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1850
Grond oppervlakte
12426 m2
Bewoonbare oppervlakte
171 m2
Referentie
X34H42WTVVRZ
Makelaar Code
gasterbosstraat-4
EPC Waarde
320 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20230608-0002598331-RES-2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Landschappelijk waardevol agrarisch gebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
25 Nov 2023
€524.000 / Aktimmo Immobiliën
08 Jul 2023
€549.000 / Aktimmo Immobiliën
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com