Home Te Koop Huis 3540 Herk-de-Stad
Sint-Jorislaan 111
Kaart

Sint-Jorislaan 111

3540 Herk-de-Stad Huis Te Koop
450 m² wonen
1279 m² perceel
3 slaapkamers

Deze ruime woning is ideaal voor zowel woon- als werkdoeleinden, maar ook voor gedeeltelijke verhuur. Het pand beslaat 450 meter en bevat ook een groot perceel grond, plus een apart gebouw van 80 vierkante meter en een handelsruimte met een aparte ingang. Het is zeldzaam om zo'n groot pand met zo veel groen en handige voorzieningen in de buurt te vinden.

Begane Grond:
De begane grond bestaat uit een brede hal met toegang tot het toilet en de bovenverdieping. Aan de linkerkant leidt de hal naar de grote keuken/eetkamer (geïnstalleerd in 2022), wasruimte, en opslagkelder met een nieuwe HR ketel (geïnstalleerd in 2023). Aan de rechterkant van de hal is er toegang tot twee royale woonkamers en de handelsruimte met twee grote kantoren en een pantry. Daarnaast is er een veranda met stenen vloer en toegang tot de tuin, evenals een slaapkamer met en-suite douche/toilet op de begane grond.

Verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, een grote overloop (kan mogelijk omgezet worden in een extra slaapkamer), een apart toilet, een badkamer met bad en een doucheruimte met een Italiaanse douche en dubbele wastafel.

Buiten:
De tuin is volledig aangelegd en bevat verschillende terrassen (waarvan één met elektrische overkapping), veel fruitbomen en een notenboom. De tuin is volledig omheind en toegankelijk via twee poorten aan de voorzijde van het pand.

Het aparte bijgebouw van ongeveer 80 meter bevat een grote multifunctionele ruimte, een werkplaats en een kamer met eigen douche en twee toiletten.

* * *

Sint-Jorislaan 111 - 3540 Herk-de-Stad - Royaal de ruimte voor wonen, werken en ontspannen. Kangoeroewoning, aan huis werken of gedeeltelijk verhuren. Alles is mogelijk in dit pand van 450 meter met grote tuin, handelsruimte met eigen ingang en ook nog een separaat bijgebouw (84 meter)
Zoveel ruimte, met alle voorzieningen dichtbij en toch in het groen komt maar zelden vrij. Nieuwe (2023) HR ketel en nieuwe (2022) keuken, overal dubbele beglazing /kunststof kozijnen.

Begane Grond:
Ruime inkom met toilet en trap naar boven. Zeer grote woonkeuken /eetkamer, (geïnstalleerd 2022), wasplaats en voorraadruimte.

Grote living met veel licht en ruime 2de living. Zeer royale veranda extra hoog plafond. 1 slaapkamer met en-suite douche/toilet voor levensloopbestendig wonen.

Vanuit 2de living toegang tot handelsruimte, bestaande uit 2 grote kantoren, pantry en voorraadkast.

Verdiep:
2 royale slaapkamers, ruime overloop (extra slaapkamer mogelijk), separaat toilet, 1 badkamer met bad en 1 douchekamer met Italiaanse douche en dubbele lavabo.

Grote kelder met opslagruimte en nieuwe HR ketel (geïnstalleerd 2023).

Buiten:
Achter tuin (2023) met diverse terrassen waarvan 1 met elektrisch bedienbare overkapping, vele fruitbomen en notenboom. Volledig afgezet, toegankelijk vanaf de voorzijde via 2 poorten. Voorkant zeer ruime parkeergelegenheid.

Bijgebouw van 84 meter, bestaande uit grote polyvalente ruimte met houten vloer en verwarming, werkplaats en kamer met douche en 2 toiletten, rondom schuifwanden.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 474.500
Kadastraal Inkomen
€ 2.071
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1960
Grond oppervlakte
1279 m2
Bewoonbare oppervlakte
450 m2
Referentie
EOZFHUR4043H
EPC Waarde
315 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
24
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
07 Mar 2024
€474.500 / Particulier
26 Jan 2024
€498.000 / Particulier
07 Oct 2023
€549.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com