Home Huis 3540 Herk-de-Stad
Grote Kruisstraat 6
Kaart

Grote Kruisstraat 6

3540 Herk-de-Stad Huis
266 m² wonen
11.382 m² perceel
€499.000

Ontdek deze buitengewone residentie, genesteld in het pittoreske Herk-de-Stad. Met een schat aan voordelen maakt deze woning het leven echt uniek. Op een perceel van meer dan een hectare geniet je van privacy en ruimte. De weelderige tuin is een vredig toevluchtsoord van groen en sereniteit, slechts 2 km verwijderd van de levendige stadskern van Herk-de-Stad.

Binnen tref je twee grote leefruimtes, doordrenkt met natuurlijk licht door de grote ramen, ideaal voor comfortabele, gezellige momenten. De woning biedt vier slaapkamers, waaronder één op het gelijkvloers, en drie toiletten voor optimaal gemak. De ruime interne garage herbergt twee auto's, en er is ook nog een extra multifunctionele ruimte, ideaal als hobby- of speelkamer.

De badkamer op de begane grond is een rustgevende ruimte, uitgerust met een doucheruimte, ligbad en een groot meubel met dubbele wastafels. De open keuken en living staan centraal in de woning, waar kookkunsten tot uiting komen en speciale momenten worden gedeeld.

Buiten vinden we een aangenaam terras, gedeeltelijk overdekt, ideaal voor buiten eten en ontspanning. De tuin en het terras zijn zorgvuldig onderhouden, perfect voor het genieten van de frisse lucht.

Grijp deze unieke kans om deze prachtige woning in Herk-de-Stad te bezitten. Plan vandaag nog een bezichtiging en laat je verrassen door alles wat Grote Kruisstraat 6 te bieden heeft.

Pluspunten:
- Grote zolderruimte met veel potentieel
- Uitgestrekt perceel
- Rustige buurt slechts 2 km van Herk-de-Stad centrum
- Ruime interne garage voor 2 auto's
- Vier slaapkamers
- Aangenaam terras, gedeeltelijk overdekt
- Goed onderhouden tuin en terras

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Grote Kruisstraat 6 - 3540 Herk-de-Stad - Bij ImmoFusion  7/7 “open huis”  : klik op onze 3D-TOUR.
Ervaar vastgoed alsof je er zelf doorloopt!
Welkom bij deze buitengewone woning, gelegen in het idyllische Herk-de-Stad. Deze ruime residentie biedt een schat aan pluspunten die het leven hier echt bijzonder maken.
Met een perceel van meer dan een hectare is privacy en ruimte gegarandeerd. De weelderige tuin biedt een rustige toevluchtsoord, waar groen en sereniteit elkaar ontmoeten. En toch bevindt het bruisende centrum van Herk-de-Stad zich op slechts 2 km afstand, met al zijn voorzieningen en gezelligheid.
Binnen in de woning word je begroet door twee ruime leefruimtes, badend in natuurlijk licht dankzij de grote ramen. Deze ruimtes nodigen uit tot gezelligheid en comfort, waar talloze mooie momenten gedeeld kunnen worden.
Met vier slaapkamers, waarvan één op het gelijkvloers, is er voldoende ruimte voor het hele gezin. De woning is doordacht ontworpen, met twee toiletten beneden en een boven, voor optimaal gemak.
De grote inpandige garage biedt plaats aan twee wagens, terwijl er ook nog een extra polyvalente ruimte is waar momenteel enkele fitnessapparaten staan. Deze ruimte biedt een scala aan mogelijkheden, van hobbyruimte tot speelkamer.
De badkamer op het gelijkvloers is een oase van rust, compleet met een douchecabine, ligbad en een royaal meubel met dubbele wastafels.
De open keuken en living vormen het kloppend hart van de woning. Hier komen kookkunsten tot leven en worden memorabele momenten gedeeld. De keuken is uitgerust met hoogwaardige apparatuur en biedt een harmonieuze plek voor culinaire creaties.
Buiten wacht een gezellig terras, deels overdekt, perfect voor al fresco diners en ontspannen momenten. De tuin en het terras zijn liefdevol onderhouden, waardoor ze uitnodigen tot ontspanning en genieten van de buitenlucht.
Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van dit prachtige pand in Herk-de-Stad. Neem vandaag nog contact op voor een bezichtiging en laat je betoveren door alles wat Grote Kruisstraat 6 te bieden heeft.

Pluspunten:
- Royale zolder met veel mogelijkheden
- Groot perceel
- Rustige buurt, op slechts 2 km van centrum Herk-de-Stad
- Grote inpandige garage voor 2 auto's
- Vier slaapkamers
- Gezellig terras met deels overkapping
- Goed onderhouden tuin en terras

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 499.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
11.382 m2
Bewoonbare oppervlakte
266 m2
Referentie
NFD6UB0K-2TZ
Makelaar Code
5555774
EPC Waarde
412 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20231011-0003012046-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
21 Oct 2023
€499.000 / ImmoFusion
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com