Kaart

Stapstraat 60

3540 Herk-de-Stad Huis Te Koop
340 m² wonen
1440 m² perceel
4 slaapkamers

* * *

Stapstraat 60 - 3540 Herk-de-Stad - Stijlvolle, instapklare villa met 4 slaapkamers op een perceel van 1440m² te Herk de Stad.
Deze degelijke en instapklare villa geniet een rustige ligging met vlotte bereikbaarheid naar omliggende gemeentes. Daarnaast bent u op 10 minuten afstand gelegen van de E313 en E314.
De woning geniet 4 slaapkamers, een dubbele garage en een prachtig aangelegde tuin. Daarnaast beschikt de woning ook over een aparte bureauruimte en parkeerplaatsen vooraan de woning, waardoor wonen en werken perfect te combineren valt.

We betreden het gelijkvloers via de ruime inkomhal met gastentoilet en vestiaireruimte. Deze geeft uit op de prachtige eetkamer met zicht op de tuin en open keuken. De keuken is voorzien van alle luxe. Achter de keuken is ook een koele berging gelegen. De eetkamer geniet grote raampartijen en een zeer mooi uitzicht over de fraai aangelegde tuin met maximale privacy. Naast de eetkamer is de woonkamer gelegen, voorzien van op maat gemaakte eiken inbouwkasten en geniet een gezellige sfeer. Wanneer u doorloopt komt u terecht in de bureauruimte die tevens weer uitgeeft op de inkomhal, perfect dus om klanten te ontvangen. Daarnaast is er ook nog een extra kamer aanwezig die dienst kan doen tot 2de bureauruimte, strijkkamer, speelkamer, enz...

Via de keuken heeft u ook toegang tot de dubbele inpandige garage, voorzien van geautomatiseerde poorten. Hier vindt u ook het luik naar de kruipkelder onder de gehele woning.

Op de eerste verdieping komen we terecht op de glazen overloop, afgewerkt met inbouwkasten en een eiken parketvloer. De woning geniet 3 zeer ruime slaapkamers en nog een master bedroom. De master bedroom is voorzien van een terras en geweldig zicht op de tuin. Daarnaast heeft u hier ook een aparte ruimte met lavabo dewelke u kan omtoveren tot douche kamer. Alle slaapkamers zijn ook voorzien van airconditioning.
Via de ingebouwde dressing komt u terecht in de ruime badkamer, dewelke is afgewerkt met een design bad van Alessi.

In de tuin geniet u van privacy en rust. De tuin is volledig aangelegd en omheind. Daarnaast is er een overdekt terras voorzien met smeedijzeren ramen dewelke ervoor zorgen dat u winter en zomer kunt genieten met zicht op de vijver.
De tuin is voorzien van een beregeningssysteem met een dieptepomp van 70m en een tuinhuis om uw tuinmaterialen op te bergen.

Bijzondere kenmerken:
- Instapklaar
- Uiterst kwalitatief pand
- 340m² bewoonbare oppervlakte
- Aangelegde tuin van 1440m2
- Domotica en alarmsysteem aanwezig
- Stofzuigersysteem over de gehele woning
- Kruipkelder onder de gehele woning voorzien
- Overdekt terras in smeedijzer
- Dubbele inpandige garage en 3 staanplaatsen vooraan de woning
- Airconditioning in alle slaapkamers aanwezig
- Volwassen aangelegde tuin
- EPC 191kwh/m2 Documenten Stapstraat 60 EPC Indelingsplan

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 845.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2002
Grond oppervlakte
1440 m2
Bewoonbare oppervlakte
340 m2
Referentie
-CDG2CPK1Z1L
Makelaar Code
10/1426
EPC Waarde
191 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20230807-0002959516-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
11 Feb 2024
€845.000 / Hillewaere Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com