Kaart

Stevoortweg 168

3540 Herk-de-Stad Huis Te Koop
369 m² wonen
3892 m² perceel
5 slaapkamers

Ontdek deze karakteristieke villa, prachtig gelegen in Herk de Stad. Met een royale woonoppervlakte van 369m2, is het een woning die de charme van de jaren zeventig combineert met modern comfort. De villa is omgeven door een ruime tuin van 3892m2, compleet met een overdekt zwembad en een multifunctioneel bijgebouw dat talloze mogelijkheden biedt.

De ligging van de villa is ideaal, met de E314 en E313 snelwegen op slechts enkele minuten afstand en de stad Hasselt op slechts 15 minuten rijden. Het huis zelf straalt een uniek seventies gevoel uit, met slimme opbergoplossingen, gezellige hoeken en niveauverschillen die elke ruimte een eigen, doordachte en sfeervolle invulling geven.

De villa beschikt over vijf slaapkamers, een kantoor, twee badkamers, een dubbele garage en een kelder. Het bijgebouw kan dienen als kantoor, assistentiewoning, speelruimte, poolhouse, en nog veel meer. Het ontwerp van de villa is robuust en authentiek, met een focus op eenvoud en essentie die de schoonheid van het ontwerp benadrukt.

Enkele van de opmerkelijke kenmerken van deze villa zijn de gunstige ligging, het grote perceel met weids uitzicht, het boeiende woonconcept, het multifunctionele bijgebouw, de volledige onderkeldering, de bruikbare zolder, de garage voor twee wagens, het overdekte zwembad, de zonnepanelen en de batterij.

Documentatie zoals het indelingsplan, asbestattest, bodemattest, kadastraal plan en informatieplicht zijn beschikbaar.

* * *

Stevoortweg 168 - 3540 Herk-de-Stad - Goed gelegen karaktervolle villa met zwembad en bijgebouw op een terrein van 3892m2 in Herk de Stad.
Degelijke villa met een bewoonbare oppervlakte van 369m2 gelegen in Herk de Stad in de typische seventies stijl, veel raamvlakken en schuin aflopende dakpartijen, kleine niveauverschillen in een open concept. Grote tuin van 3892m2 met overdekt zwembad, een bijgebouw met ontzettend veel mogelijkheden en een groen weids zicht.
De E314 ligt op slechts een paar minuten afstand en ook de E313 bereik je in een mum van tijd. Hasselt ligt op 15 min rijden.

Leuke seventies elementen zoals trap en functionaliteit in vormgeving met slimme opbergoplossingen, cosy hoeken en niveauverschillen die ervoor zorgen dat elke ruimte een eigen verstandige maar ook gezellige invulling krijgt.
5 slaapkamers, bureau, 2 badkamers ,dubbele garage, overdekt zwembad, multi-functioneel bijgebouw, kelder. Het bijgebouw kan zowel dienen als kantoor, assistentiewoning, speelruimte, poolhouse,....
Het concept is degelijk, authentiek met veel karakter. De pure schoonheid van de vormgeving komt evident een pak beter tot uiting mits een sobere invulling en focus op de essentie.

Buitengewone kenmerken:
- goede ligging
- groot terrein van 3892m2 met weids zicht
- boeiend woonconcept
- multifunctioneel bijgebouw
- volledig onder-kruip-kelderd
- benutbare zolder
- garage voor 2 wagens
- overdekt zwembad
- zonnepanelen
- batterij

Documenten Indelingsplan Asbestattest Bodemattest Kadastraal plan Informatieplicht Kadastraal plan EPC

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 559.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1974
Grond oppervlakte
3892 m2
Bewoonbare oppervlakte
369 m2
Referentie
8QO5CEBKV-FB
Makelaar Code
10/1595
EPC Waarde
298 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20230207-0002800094-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Mar 2024
€559.000 / Hillewaere Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com