Kaart

Vezerlaan 3

3540 Herk-de-Stad Huis Te Koop
260 m² wonen
1137 m² perceel
4 slaapkamers

Gelegen op een rustige en centrale locatie in Herk de Stad, vindt u deze klassieke woning met een royale woonoppervlakte van 260 vierkante meter. De woning ligt op een perceel van 11 are en 37 ca, en is comfortabel gelegen aan de Vezerlaan, op korte loopafstand van het stadscentrum, scholen, medische faciliteiten en openbaar vervoer.

Deze woning, die dient als een perfecte combinatie van elegantie en efficiëntie, beschikt over een energiezuinig (EPC- B) profiel dankzij de dak- en zolderisolatie, hoogrendementsglas, na-geïsoleerde muren en een gloednieuwe eco-condensatiegasketel uit 2022. Daarnaast is er ook een recent geïnstalleerde waterverzachter en een elektrische boiler aanwezig.

Bij het betreden van de woning via de hoofdingang wordt u verwelkomd door een ruime hal, afgewerkt met natuurlijke travertintegels. Aan de rechterkant biedt de woning een grote, lichte woonkamer met hardhouten parketvloer en een open haard, omlijst door een wit marmeren schouw. De keuken in eikenhout design, compleet met aangrenzende berging en toilet, bevindt zich in het midden. Aan de linkerkant van de hal is er een flexibele ruimte die ideaal kan dienen als een kantoor, leefruimte of speelkamer.

De woning heeft een aparte zij-ingang via de parkeergarage, die uitkomt op een extra hal met toegang tot deze flexibele ruimte en naar een belendende kamer. Deze kan gebruikt worden als kantoor of multifunctionele woonruimte, waardoor dit huis perfect is voor professionals die een thuiskantoor of dienstverleningsruimte nodig hebben.

Op de bovenverdieping bevinden zich vier ruime slaapkamers, allemaal met parketvloer, een toilet, en een badkamer voorzien van een ligbad, douche, bidet en dubbele wastafel.

Bent u geïnteresseerd om meer te weten over deze accommodatie? Neem dan gerust contact met ons op via contactvoorverkoop@gmail.com.

* * *

Vezerlaan 3 - 3540 Herk-de-Stad - Deze ruime woning in klassieke stijl, met een woonopp. van 260 m², op een perceel van 11 are 37 ca, met een hoofd- en zijingang, is te Herk de Stad centraal en rustig gelegen aan de ringweg Vezerlaan, in een groene zone, op wandelafstand van het centrum, scholen, medische diensten en openbaar vervoer. De woning heeft een EPC- B (194) door een dak- en dubbele zolderisolatie, ramen met hoog rendementsglas, na-geïsoleerde muren en een nieuwe eco-condensatie gasketel (2022); een nieuwe waterverzachter (2022) en een recente elektrische boiler. Het gelijkvloers omvat, via de hoofdingang, een ruime hal en trap in natuur travertintegels; rechts een grote living (4,5 x 9,5 m) met veel lichtinval, met een vol houten parketvloer en een open haard in een wit marmeren schouw; in het midden een keuken in eik met aansluitende berging en een toilet; en links van de hal een grote ruimte voor bureel dan wel leef- of speelkamer (4,5 x 4 m). De aparte zij- ingang langs de parking sluit via een eigen zij-hal aan op deze laatste ruimte alsmede op een belendend lokaal bruikbaar als kantoor-wachtplaats of als polyvalente leefruimte; dit maakt de woning (zoals initieel aangewend) optimaal geschikt voor een zelfstandig beroep of dienstverlening. De verdieping biedt een grote hal, vier ruime slaapkamers (4,5 x 4,5) met parketvloer, een toilet, en een badkamer met ligbad, douche, bidet en een dubbele lavabo; interesse ? contact via.: contactvoorverkoop@gmail.com

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 535.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.412
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1980
Grond oppervlakte
1137 m2
Bewoonbare oppervlakte
260 m2
Referentie
ZG9KKVULETKO
EPC Waarde
196 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20230919-0002991656-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
02 Apr 2024
€535.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com