Home Huis 3540 Herk-de-Stad
Grote Kruisstraat 6
Kaart

Grote Kruisstraat 6

3540 Herk-de-Stad Huis
266 m² wonen
11.382 m² perceel
€469.000

Welkom bij dit buitengewone pand in het idyllische Herk-de-Stad, aangeboden door ImmoFusion. Beleef deze woning alsof je er zelf doorloopt dankzij onze 3D-tour. Deze ruime woning bevindt zich op een perceel van meer dan een hectare, dus privacy en ruimte zijn verzekerd. Haar weelderige tuin biedt een rustig toevluchtsoord waar groen en sereniteit de hoofdrol spelen, terwijl het bruisende centrum van Herk-de-Stad met al zijn voorzieningen slechts op 2 km afstand ligt.

Binnen word je verwelkomd door twee ruime, lichte leefruimtes dankzij de grote ramen. Deze nodigen uit tot gezelligheid en comfort, perfect om prachtige momenten met elkaar te delen. Deze woning telt vier slaapkamers, waarvan één op het gelijkvloers, en is ontworpen met functioneel gemak in gedachten met twee toiletten beneden en een boven.

Wat de garage betreft, biedt deze plaats aan twee wagens. Daarnaast is er nog een extra polyvalente ruimte die nu wordt gebruikt voor fitnessapparaten, maar die ook kan worden omgezet in een hobbyruimte of speelkamer. Op het gelijkvloers vind je ook een badkamer met douchecabine, ligbad en royaal meubel met dubbele wastafels; een ware oase van rust.

Het culinaire kloppende hart van de woning is de open keuken, naadloos overlopend in de living. Hier kun je heerlijke maaltijden bereiden en delen dankzij de hoogwaardige keukenapparatuur. Het gezellige, deels overdekte terras is ideaal voor buiten eten en ontspannen, omringd door de zorgvuldig onderhouden tuin en het terras.

Laat deze kans niet liggen om eigenaar te worden van dit schitterende pand in Herk-de-Stad. Contacteer ons vandaag nog voor een bezichtiging en laat je betoveren door Grote Kruisstraat 6. Ontdek ook de royale zolder met veel potentieel, de rustige buurt vlakbij het centrum, de ruime garage en het sfeervolle terras.

* * *

Grote Kruisstraat 6 - 3540 Herk-de-Stad - Opendeurdag op zaterdag 20 april van 14u tot 16u. Kom langs en overtuig jezelf!

Bij ImmoFusion  7/7 “open huis”  : klik op onze 3D-TOUR.
Ervaar vastgoed alsof je er zelf doorloopt!
Op nog geen 2km van het centrum van Herk-de-Stad ligt deze prachtige hoeve, waar een idyllisch landschap van 1,13 hectare wacht om ontdekt te worden. Vanaf het moment dat u het perceel betreedt, wordt u omringd door rust en groen. Langs de straatkant geniet u van complete privacy en brengt een charmant kasseien pad ons naar de voordeur.
Binnen wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal met een apart toilet voor het nodige gemak en privacy. Vanuit hier stapt u binnen in de eerste leefruimte, waar overvloedig natuurlijk licht een gezellige sfeer creëert. Deze ruimte vloeit naadloos over in de eetkamer met open keuken waar opnieuw overvloedig daglicht de ruime indeling accentueert. De keuken is voorzien van alle benodigde voorzieningen en beschikt over een gezellige ontbijthoek bij de toog, evenals een kleine berging voor extra opslag.
Vanuit de eetkamer leidt een gang naar de eerste slaapkamer op de begane grond, wat de praktische indeling van de hoeve benadrukt. Vanuit de gang heeft u ook toegang tot de luxueuze badkamer met douche, bubbelbad, dubbele wastafel en toilet. Hier ontbreekt geen enkele luxe. Een apart gedeelte van de gang dient als wasruimte, met alle nodige aansluitingen en voorzieningen.
Deze gang leidt verder naar de tweede leefruimte van de hoeve, die een prachtig uitzicht biedt op de gezellige binnenkoer, bereikbaar via een schuifraam dat hier aanwezig is. De zen ingerichte binnenkoer biedt ook een overdekt terras, waardoor buiten en binnen naadloos in elkaar overlopen. Deze tweede leefruimte geniet van enorm veel lichtinval en biedt talloze mogelijkheden. Vanuit hier bereiken we nog een ruime kamer die, afhankelijk van uw behoeften, kan dienen als tweede slaapkamer op de begane grond en dit zou dan ook de master bedroom zijn.
We gaan even terug naar de eerste leefruimte waar een gezellige ruimte werd gecreëerd die een paar tredes hoger ligt en perfect kan dienen als bureau. Hier is ook de trap naar de boenverdieping. Eenmaal boven verwelkomt een ruime centrale gang ons, waar nog eens drie kamers en een apart toilet zich bevinden, wat het totale aantal toiletten op drie brengt.
De grootste slaapkamer op de bovenverdieping is praktisch ingedeeld, met een aparte kamer die kan dienen als dressing. De twee kleinere kamers zijn ideaal als kinderkamers, waardoor het totale aantal slaapkamers van de woning op vijf zou komen. Hier is ook de mogelijkheid om één van de kleinere kamers om te bouwen tot een tweede badkamer, waardoor er in het totaal vier slaapkamer zouden zijn én twee badkamers. Dit is volledig in te delen naar uw eigen noden en smaak.
Zoals eerder vermeld, geniet deze hoeve van volledige privacy aan de straatkant en hier speelt de grote oprit een belangrijke rol. De oprit leidt naar de grote garage helemaal aan de achterzijde van de hoeve. Deze inpandige garage biedt ruimte voor twee voertuigen en dan blijft er nog extra ruimte over voor opslag of een werkplaats. Boven deze garage bevindt zich ook een grote zolderruimte. Via de garage is de tweede leefruimte makkelijk te bereiken, wat weer aantoont hoe praktisch de hoeve is ingedeeld.
Naast de gezellige binnenkoer heeft deze hoeve een enorm grote groene tuin, compleet met een grote weide die een prachtig landelijk uitzicht biedt en perfect is voor paarden of ander vee.


Pluspunten:
- Breed perceel
- Afgespannen weide van circa 86a
- Praktisch ingedeelde hoeve
- 4 á 5 slaapkamers
- Grote inandige garage voor 2 auto's met zolderruimte
- Rustige buurt, op slechts 2 km van het centrum
Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op 078/78.78.70, of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 469.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
11.382 m2
Bewoonbare oppervlakte
266 m2
Referentie
93Q894CY7QH3
Makelaar Code
5936943
EPC Waarde
412 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20231011-0003012046-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€469.000 / ImmoFusion
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com