Home Te Koop Huis 1540 Herne
Groeneboom 28
Kaart

Groeneboom 28

1540 Herne Huis Te Koop
215 m² wonen
4 slaapkamers

Ontdek deze ruime villa, gelegen in een rustig en verkeersarm woongebied op wandelafstand van het station van Herne, de lokale lagere school en het stadscentrum. Het pand, dat nog wat opfrissing behoeft, beschikt over 4 slaapkamers en 2 badkamers, verspreid over een oppervlakte van maar liefst 9 are 72.

Bij binnenkomst wordt u begroet door een gastvrije inkomhal met gastentoilet. De villa heeft een royale woon- en eetruimte, uitgerust met een karaktervolle houtcassette. De keuken is volledig ingericht en voorzien van een gezellige ontbijthoek, waarnaast zich ook een veranda bevindt.

Het gelijkvloers bestaat verder uit twee slaapkamers, een badkamer, een kantoorruimte, een inpandige garage en een handige bergruimte. Op de eerste verdieping vindt u twee extra slaapkamers, een doucheruimte en een apart toilet.

Buiten kunt u genieten van de ruime zuidgerichte tuin met terras, ideaal om te zonnen of te ontspannen met een boek. De woning is voorzien van een CV op stookolie, hoewel er ook aardgas aanwezig is in de straat. Met dubbele beglazing en afzelia rolluiken draagt de woning bij aan energie-efficiëntie, wat bevestigd wordt door het EPC C 255 certificaat, dus er is geen renovatieverplichting.

Neem de tijd om deze unieke woning te bezoeken en ontdek de mogelijkheden die het te bieden heeft.

* * *

Groeneboom 28 - 1540 Herne - Gelegen in een rustige woonwijk met enkel lokaal verkeer, op wandelafstand van station Herne, lagere school en centrum, bieden wij u deze villa voor met 4 slaapkamers en 2 badkamers en zuidgerichte tuin op 9 are 72. Deze op te frissen villa bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, ruime living / eetplaats met houtcassette, ingerichte keuken met ontbijthoek, veranda, 2 slaapkamers op gelijkvloers, badkamer, bureau, inpandige garage en berging. Het verdiep herbergt 2 extra slaapkamers, douchekamer en toilet. Grote zuidgerichte tuin met terras. CV stookolie (aardgas in straat aanwezig), dubbele beglazing afzelia met rolluiken, EPC C 255 dus geen renovatieverplichting ! Te bezoeken

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 374.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
215 m2
Referentie
TPT5I5MXQXEY
Makelaar Code
463-5149
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€374.000 / C21 A.T.G.
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com