Kaart

2230 Herselt Huis Te Koop
137 m² wonen
800 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze open bebouwing met drie slaapkamers, gelegen op een perceel van 800m² in het bosrijke Bergom, Herselt. Deze woning uit 1962 is direct bewoonbaar en heeft al diverse renovaties ondergaan, zoals vernieuwing van het dak en ramen, en extra isolatie.

De ligging van de woning biedt een goede verbinding naar omliggende gemeentes. Van binnen bestaat de woning uit een inkomhal, leefruimte, keuken, badkamer, een aparte ruimte met verschillende mogelijkheden, nachthal, drie slaapkamers, zolder en kelder.

Bij binnenkomst leidt de inkomhal u naar de leefruimte die grenst aan de keuken, van waaruit u een prachtig uitzicht heeft op de tuin. Op het gelijkvloers bevindt zich ook een badkamer met wasmachineaansluiting. De nachthal brengt u naar de drie slaapkamers. De zolder is toegankelijk via een zolderluik.

Buiten geniet u van een prachtige tuin met een recent aangelegd terras en oprit. Daarnaast is er een garage met automatische poort. Extra voordeel: er is geen verplichting tot verdere renovatie, aangezien het dak volledig is vernieuwd en extra isolatie is aangebracht.

* * *

Open bebouwing met 3 slaapkamers op een perceel van 800m² te Bergom (Herselt).
Deze woning dateert van 1962 en is direct bewoonbaar. De woning heeft al enkele renovaties ondergaan zoals het dak, ramen, extra isolaties.
Ligging: De woning is gelegen in een bosrijke omgeving te Bergom. Tevens is er een goede verbinding naar de omliggende gemeentes.
Indeling: Inkomhal, leefruimte, keuken, badkamer, aparte ruimte met verschillende mogelijkheden, nachthal, 3 slaapkamers, zolder en kelder.
Omschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal die uitgeeft op de leefruimte en die grenst aan de keuken. De keuken biedt zicht op de tuin. Verder is er op het gelijkvloers, een badkamer voorzien met aansluiting voor wasmachine. Via de nachthal kom u uit op drie slaapkamers. De zolder is te bereiken via een zolderluik.. De woning beschikt verder over een prachtig aangelegde tuin met terras. Het terras en oprit werd recent opnieuw aangelegd. Verder is er nog een garage met automatische garagepoort aanwezig.
Extra- Geen renovatieverplichting - Dak volledig vernieuwd en extra isolaties aangebracht

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 329.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1962
Grond oppervlakte
800 m2
Bewoonbare oppervlakte
137 m2
Referentie
JSTDIIK53U76
Makelaar Code
136566
EPC Waarde
277 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
20 Apr 2024
€329.000 / Heylen Vastgoed
06 Apr 2024
€345.000 / Heylen Vastgoed
16 Mar 2024
€359.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com