Home Te Koop Huis 2230 Herselt
Ramselsesteenweg 48
Kaart

Ramselsesteenweg 48

2230 Herselt Huis Te Koop
277 m² wonen
5363 m² perceel

Deze woning, gelegen op een aantrekkelijk perceel op de verbindingsweg tussen Herselt en Ramsel, biedt gemakkelijke toegang tot lokale voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. Met een goede verbinding naar omliggende gemeenten, is het ideaal gelegen.

Gebouwd in 1955, is deze woning klaar voor renovatie en biedt het een blanco canvas om te transformeren volgens uw eigen smaak en budget. De woning heeft grotendeels nieuwe ramen (PVC met dubbel glas) en een recent vernieuwd dak.

Bij binnenkomst leidt een hal u naar de woon- en eetkamer, aangevuld met een keuken. Op de begane grond vindt u ook een grote veranda en stallen. De eerste verdieping bestaat uit drie slaapkamers, terwijl de zolder, bereikbaar via een vaste trap, kan worden omgebouwd tot twee extra ruime slaapkamers.

Dit pand, met zijn royale volume en veelzijdige mogelijkheden, ligt op een prachtig perceel van 53A63CA en is ideaal voor het houden van dieren. Extra voordelen zijn onder meer grotendeels dubbele beglazing en een prachtig uitzicht op het omliggende groen. Het EPC is 1459 kWh/m².

Houd er rekening mee dat dit pand mogelijk onderhevig is aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen. Voor meer informatie kunt u de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap raadplegen.

Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse D / G-score klasse A.

* * *

Ramselsesteenweg 48 - 2230 Herselt - Ligging:
De woning is gelegen op een mooi perceel op de verbindingsweg tussen Herselt en Ramsel. Alle faciliteiten in de directe omgeving (winkels, scholen, openbaar vervoer,…). Zeer goede verbinding naar de omliggende gemeentes.
Omschrijving:
De woning werd gebouwd in 1955 en verkeert in een te renoveren/casco staat. De ramen zijn grotendeels vernieuwd (PVC met dubbel glas) en het dak werd recent volledig vernieuwd. Verder biedt de woning tal van mogelijkheden, kan ze afgewerkt worden naar eigen smaak en budget. Via de inkomhal betreden we de woonkamer, met aansluitend eetkamer en keuken. Verder is er gelijkvloers een grote veranda, en stallingen. De bovenverdieping omvat 3 slaapkamers, en de zolder is bereikbaar met een vaste trap. Deze kan ingericht worden tot 2 ruime slaapkamers. KORTOM een woning met een mooi volume, tal van mogelijkheden op een prachtig perceel van 53A63CA. Ideaal voor het houden van dieren. Extra: - Grotendeels dubbele beglazing - grenzend aan en zicht op groen - EPC: 1459 kWh/m² Vg, wg, gvkr, gmo, gvv

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/renovatieverplichting-residenti%C3%ABle-gebouwen-2023.

 “overstromingsgevoeligheid: P-score klasse D / G-score klasse A ”    

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 349.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
5363 m2
Bewoonbare oppervlakte
277 m2
Referentie
OVZLZRAAHD02
Makelaar Code
5918671
EPC Waarde
1.459 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee - geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Niet meegedeeld
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
19 Mar 2024
€349.000 / De Groot & Celen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com