Home Te Koop Huis 9550 Herzele
Huigeveldstraat 59
Kaart

Huigeveldstraat 59

9550 Herzele Huis Te Koop
191 m² wonen
900 m² perceel
3 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Op zoek naar een luxueuze, energiezuinige nieuwbouwwoning in een rustige buurt? Deze prachtige woning in Sint-Antelinks is precies wat u zoekt en biedt meer dan alleen het comfort van moderne gemakken. De woning ligt op een rustige locatie met uitzicht op de velden aan de achterkant en wordt gekenmerkt door zijn kwaliteitsvolle afwerking, inclusief geavanceerde technologieën zoals vloerverwarming via geothermie, 12 zonnepanelen, ventilatie en hoogrendementsglas.

De royale woonoppervlakte van maar liefst 191 vierkante meter kan nog verder uitgebreid worden tot 233 vierkante meter door een extra zolder van 42 vierkante meter, welke bereikbaar is via een vaste trap, te integreren in het woongedeelte.

Het interieur van de woning bestaat uit een aparte inkomhal met gastentoilet, een ruime, lichte woonkamer met aangrenzende open leefkeuken die beide uitzicht geven op de tuin, een praktische berging en een grote inpandige garage. De eerste verdieping beschikt over drie volwaardige slaapkamers, een volledig ingerichte badkamer met alle moderne comfort inclusief een inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel, en een apart toilet.

Een uitzonderlijke eigenschap van deze woning is het E-peil van -1, wat bijdraagt aan de energiezuinigheid van de woning. Daarnaast is er een grote tuinzone en wordt de woning verkocht onder het gesplitst stelsel, met de grondwaarde van €100.000 (registratie) en constructiewaarde van €379.000 (BTW).

Er bestaat bovendien een mogelijkheid tot aankoop aan 6% BTW als u aan de voorwaarden voldoet. De vermelde prijs in de advertentie is zonder registratie en BTW. Oplevering is voorzien voor de zomer van 2024 en aansluiting op nutsvoorzieningen kost €1300 exclusief BTW.

Bent u geïnteresseerd in deze prachtige nieuwbouwwoning? Neem dan contact op via 053/.60.65.60 voor meer informatie.

* * *

Huigeveldstraat 59 - 9550 Herzele - SINT-ANTELINKS – Deze prachtige nieuwbouwwoning gelegen in een rustige straat, met achteraan zicht op de velden, zal u in al zijn opzichten kunnen bekoren. Naast het feit dat deze woning wordt afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen en wordt voorzien alle hedendaagse technieken (vloerverwarming geothermie, 12 zonnepanelen, ventilatie, hoogrendementsglas, enz…), biedt deze woning u tevens een heel mooie bewoonbare oppervlakte van maar liefst 191m². Deze bewoonbare oppervlakte kan zelfs worden uitgebreid met 42m² indien men de zolder, die bereikbaar is via een vaste trap, mee wil integreren in het woongedeelte.

Naar indeling zelf is de woning op het gelijkvloers voorzien van een aparte inkomhal met gastentoilet, een ruime lichtrijke woonkamer met aanpalende open leefkeuken welke beide uitzicht geven op de tuin, een praktische berging en een ruime inpandige garage. Op de eerste verdieping bevinden zich naast de ruime overloop, 3 volwaardige slaapkamers, een totaal geïnstalleerde badkamer voorzien van alle moderne comfort (inloopdouche, ligbad en dubbele lavabo) en een apart toilet. Verder werd zoals eerder beschreven een vaste trap voorzien naar de zolder (42m²), welke tevens nog extra mogelijkheden biedt. Naast de mooie bewoonbare oppervlakte en de grote tuinzone aan deze woning, is natuurlijk het E-Peil -1 een uitzonderlijk troef aan deze woning.

Kortom bent u op zoek naar een prachtige energiezuinige nieuwbouwwoning, die u alle luxe en comfort biedt en tevens is voorzien van een mooie tuinzone met een perfecte oriëntatie, aarzel dan niet. Voor meer info 053/.60.65.60.
-    Aankoop gesplitst stelsel  grondwaarde: 100.000€ (registratie) & constructiewaarde: 379.000€ (BTW)
-    Mogelijkheid tot aankoop aan 6% BTW indien koper voldoet aan de voorwaarden
-    Geafficheerde prijs in de advertentie is zonder registratie en BTW
-    Oplevering voorzien zomer 2024
-    Aansluiting nutsvoorzieningen 1300€ (excl. BTW)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
900 m2
Bewoonbare oppervlakte
191 m2
Referentie
RBGE87OI-JJH
Makelaar Code
5945426
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com