Home Te Koop Huis 9550 Herzele
Masteluinstraat 16
Kaart

Masteluinstraat 16

9550 Herzele Huis Te Koop
180 m² wonen
252 m² perceel
4 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Kom op zaterdag 27 april tussen 9 en 13 uur een kijkje nemen in deze recente, energiezuinige halfopen bebouwing met vier slaapkamers in een rustige woonwijk in Herzele. De woning ligt aan het einde van een doodlopende speelstraat, op loop- en fietsafstand van winkels, openbaar vervoer en scholen en dichtbij alle belangrijke invalswegen.

Deze BEN-woning blinkt uit in energiezuinigheid dankzij goede isolatie, 24 zonnepanelen, regenwaterrecuperatie van 10.000 liter en ventilatie met warmterecuperatie. Op de begane grond vindt u een hal met apart toilet en vestiaire, een aparte werkkamer, een lichte woonkamer met open keuken (volledig geïnstalleerd) en een handige koele berging. Op de eerste verdieping bevinden zich een overloop, drie volwaardige slaapkamers en een badkamer met ligbad en inloopdouche. De tweede verdieping biedt ruimte aan een extra slaapkamer, een hobbykamer/dressing en een technische berging.

Dankzij de geavanceerde Qbus domotica kunt u het huis eenvoudig aansturen. Bovendien is er nog een extra zolderberging voor al uw opslagbehoeften. De buitenruimte is volledig aangelegd met een terras, tuinhuis en oprit voor twee auto's. Er is zelfs een laadpaal geïnstalleerd, die bij de verkoop is inbegrepen! Alle technische installaties zijn conform, dus u kunt direct verhuizen en wonen.

Het E-peil van de woning is 29. Neem voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen contact met ons op via 053/60.65.60. De genoemde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen beslist de verkoper of hij/zij de woning aan het hoogste bod verkoopt. De richtprijs is dus niet bindend voor de verkoper. Voor meer informatie kunt u ons contacteren of het reglement op onze website raadplegen.

* * *

Masteluinstraat 16 - 9550 Herzele - EERSTE BEZOEKDAG ZAT. 27/4 VAN 9 U TOT 13U (enkel op afspraak!).
HERZELE – Recente high-end, ENERGIEZUINIGE, halfopen bebouwing met vier slaapkamers in rustige woonwijk. 

Uitzonderlijke aanbieding! Deze BEN-woning treft u in een doodlopende speelstraat, met op wandel- en fietsafstand van winkels, openbaar vervoer, scholen en in directe nabijheid van alle invalswegen. Energiezuinigheid mede door zijn goede isolatie, aanwezigheid van 24 zonnepanelen, regenwaterrecuperatie van 10.000L en ventilatie met warmterecuperatie. 
De woning beschikt op het gelijkvloers over; inkomhal met apart gastentoilet en vestiaire, afzonderlijke bureau, lichtrijke woonkamer met open keuken (volledig geïnstalleerd) en een praktische/koele berging. Het eerste verdiep telt een overloop, drie volwaardige slaapkamer en badkamer met ligbad en inloopdouche. Het tweede verdiep is uitgerust met een extra slaapkamer, hobbykamer/dressing en technische berging. Woning aangestuurd met de meest geavanceerde Qbus domotica.  

Tevens nog een extra zolderberging aanwezig, wat voldoende opslagplaats garandeert. De buitenzone werd volledig aangelegd met terras, tuinhuis en oprit tot het plaatsen van twee wagens. Laadpaal werd inmiddels geïnstalleerd, inbegrepen in de verkoop!
Alle technische installaties conform, verhuizen en wonen! 
Contacteer ons voor een plaatsbezoek: 053/60.65.60.

E-peil: 29
Vrijblijvende inlichtingen of het inplannen van een bezoek: 053/60.65.60.
De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij/zij de eigendom verkoopt aan het beste bod. De richtprijs is aldus niet bindend voor de verkoper. Voor meer info kunt u ons contacteren of het reglement raadplegen op onze website.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2016
Grond oppervlakte
252 m2
Bewoonbare oppervlakte
180 m2
Referentie
X5F27PA4NBNI
Makelaar Code
5946419
EPC Waarde
55.8 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
41027-G-2024_334/EP11923/A001/D01/SD001
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Verkavelingsvergunning
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com