Home Te Koop Huis 9550 Herzele
Eikestraat 4-a
Kaart

Eikestraat 4-a

9550 Herzele Huis Te Koop
170 m² wonen
1142 m² perceel
3 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Bezoekdag op zaterdag 27 april van 11u tot 13u (alleen op afspraak!) voor deze prachtige 3-gevelwoning in Spaanse stijl, gelegen in het rustige Steenhuize. Deze woning is gebouwd met hoogwaardige materialen en altijd perfect onderhouden, waardoor het direct bewoonbaar is.

Op de begane grond vindt u een inkomhal met gastentoilet, een ruime, lichte woonkamer, een volledig uitgeruste keuken met ontbijthoek, een handige aangrenzende bergruimte en een slaapkamer met aangrenzende badkamer. De eerste verdieping biedt naast de nachthal nog twee slaapkamers en een tweede ruime badkamer met alle comfort. Een groot pluspunt van deze woning is de volledige kelder, die naast parkeerruimte voor 2 auto's, veel extra opslagruimte biedt.

De woning heeft dubbele beglazing, centrale verwarming (stookolie) en een conforme elektriciteitsinstallatie voor uw comfort. De grote, mooi aangelegde tuin met perfecte oriëntatie, terras en groene omgeving maken het plaatje compleet.

In de nabije omgeving bevinden zich buurtwinkels, openbaar vervoer, scholen en belangrijke toegangswegen. Bent u op zoek naar een instapklare en betaalbare 3-gevelwoning met 3 slaapkamers, grote tuin en grote garage op een rustige maar toch goed bereikbare locatie, aarzel dan niet en maak snel een afspraak!

De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij/zij de eigendom verkoopt aan het hoogste bod. De richtprijs is dus niet bindend voor de verkoper. Voor meer informatie kunt u ons contacteren op 053/60.65.60 of het reglement raadplegen op onze website.

* * *

Eikestraat 4-a - 9550 Herzele - EERSTE BEZOEKDAG ZATERDAG 27 APRIL VAN 11u TOT 13u (enkel op afspraak!)

STEENHUIZE - Deze stevige en verzorgde 3-gevelwoning in Spaanse stijl kunt u vinden op een rustige locatie te Steenhuize. Deze woning, die werd gebouwd met kwalitatieve materialen, werd steeds perfect onderhouden en is dan ook perfect instapklaar. 

Naar indeling toe beschikt de woning op het gelijkvloers over een inkomhal met gastentoilet, een ruime, aangename en lichtrijke woonkamer, een ingerichte keuken met ontbijthoek; een praktische aangrenzende bergruimte en een eerste slaapkamer met een aanpalende badkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich naast de nachthal nog twee slaapkamers en een tweede ruime badkamer voorzien van alle comfort. Grote troef aan deze woning is het feit dat deze woning volledig onderkelderd is en u bijgevolg; naast parkeerplaats voor 2 wagens; nog een enorme ruimte aan opslagmogelijkheden biedt. 

Naar comfort toe is de woning voorzien van dubbele beglazing, centrale verwarming (stookolie) en een conforme elektriciteitsinstallatie. 

De mooie, grote tuin met zijn perfecte oriëntatie, aangelegd terras en achteraan uitgevend op het groen, maken het plaatje compleet.

In de directe omgeving bevinden zich buurtwinkels, openbaar vervoer, scholen en invalswegen.

Kortom bent u op zoek naar een perfect instapklare en betaalbare 3-gevelwoning voorzien van 3 slaapkamers, grote tuin en een enorme garage op een rustige maar toch vlot bereikbare locatie, aarzel dan niet en maak snel uw afspraak! Voor meer info of bezoek 053/60.65.60.

De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij/zij de eigendom verkoopt aan het beste bod. De richtprijs is aldus niet bindend voor de verkoper. Voor meer info kunt u ons contacteren 053/60.65.60 of het reglement raadplegen op onze website.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Kadastraal Inkomen
€ 813
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1998
Grond oppervlakte
1142 m2
Bewoonbare oppervlakte
170 m2
Referentie
-HYYM2VX7CBD
Makelaar Code
5917151
EPC Waarde
334 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20220105000251159-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com