Home Te Koop Huis 9550 Herzele
Dennenlaan 23
Kaart

Dennenlaan 23

9550 Herzele Huis Te Koop
278 m² wonen
1212 m² perceel
4 slaapkamers

Ontdek deze ruime en stevige gezinswoning, gelegen in een aangename en rustige wijk, op de website van JUNOvastgoed. Daar kunt u een virtuele rondleiding volgen en alle benodigde attesten bekijken. Met wat opfriswerk wordt dit solide huis, gelegen op een perceel van 1212 vierkante meter, uw ideale thuis.

Bij binnenkomst in de woning komt u terecht in een ruime hal die toegang biedt tot de woonkamer en keuken. De L-vormige woonkamer is 48 vierkante meter groot en biedt uitzicht op de tuin. Voor extra gezelligheid zorgt de ingebouwde haard tijdens koude winterdagen. Aansluitend vindt u een ruime woonkeuken met daarnaast een handige bergruimte die ook toegang biedt tot de kelder.

Op de bovenverdieping bevinden zich drie zeer ruime slaapkamers en een vierde kamer die naar wens kan worden ingericht als kantoor, kleedkamer, enzovoort. Ook vindt u hier de badkamer en een apart toilet. De zolder, die al geïsoleerd is, is momenteel toegankelijk via een valtrap en kan indien nodig worden omgebouwd tot extra kamers. Op het perceel staat ook een aparte garage van 27 vierkante meter.

Deze woning is absoluut een bezoek waard. Neem contact met ons op via 09/328.57.78 om uw bezoek te plannen.

* * *

Dennenlaan 23 - 9550 Herzele - Solide HOB in rustige wijk Ruime en solide gezinswoning in aangename en rustige verkaveling!
Via www.JUNOvastgoed.be kan u reeds een virtuele rondleiding volgen en de nodige attesten raadplegen! Mits de nodige opfriswerken is deze solide gebouwde woning op een perceel van 1212m² de ideale gezinswoning. We betreden de woning via een ruime inkomhal met toegang tot de leefruimte en keuken. De leefruimte, in L-vorm, heeft een oppervlakte van 48m² en geniet van zicht op de tuin. De inbouwhaard zorgt hier voor extra sfeer in de koude winterdagen. Aansluitend treffen we een ruime leefkeuken. Aanpalend bevindt zich een ruime praktische bergruimte met toegang tot de kelder.
Op de verdieping zijn drie zeer ruime slaapkamers en een vierde kamer die desgewenst kan ingericht worden als bureau, dressing,... Verder bevinden zich op deze verdieping nog de badkamer en een nachttoilet. De zolder, dewelke reeds voorzien werd van isolatie, is momenteel bereikbaar met een valtrap en kan indien nodig ingericht worden als bijkomende kamers. Verder treffen we op het perceel nog een afzonderlijke garage van 27m².
Deze woning is uw bezoek zeker en vast waard. Plan uw bezoek nog in door ons te contacteren op 09/328.57.78.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 359.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.187
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1980
Grond oppervlakte
1212 m2
Bewoonbare oppervlakte
278 m2
Referentie
Z0KHZKLMZQR6
Makelaar Code
DENN0023
EPC Waarde
238 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
3185092
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€359.000 / Juno Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com