Kaart

Walstraat

9551 Herzele Huis Te Koop
217 m² wonen
299 m² perceel
5 slaapkamers

We presenteren een modern nieuwbouwproject te koop in Ressegem. Het bevat een bestaande woning in de Walstraat die renovatie behoeft, en drie nieuwe woningen zal bijbouwen. U kunt kiezen uit één gesloten en twee halfopen huizen.

De halfopen woning op Walstraat profiteert van een centrale locatie dichtbij het dorpscentrum. De aankoop vindt plaats onder het gesplitst fiscaal regime (registratie en btw). De geadverteerde prijzen omvatten de kosten voor het waterdicht en winddicht maken van het pand. Verdere volledige of gedeeltelijke afwerking kan worden overeengekomen met de bouwheer naar uw persoonlijke voorkeur.

Een ideale investeringsmogelijkheid voor wie de woning zelf verder wil afwerken. Een deskundige begeleidt u tijdens dit project. De plannen zijn ter inzage op ons kantoor. Maak een afspraak met ons team door te mailen naar Niki@welleman.be.

* * *

Walstraat - 9551 Herzele - In Ressegem bieden wij dit hedendaags nieuwbouwproject te koop aan. De bestaande woning in de Walstraat is te renoveren, waarbij aansluitend drie nieuwbouwwoningen worden opgetrokken. Er is keuze uit één gesloten en twee halfopen bebouwingen.

Deze halfopen bebouwing in de Walstraat heeft een centrale ligging nabij de dorpskern. Aankoop gebeurt onder het gesplitst fiscale stelsel (registratie en btw). De vermelde prijzen omvatten de afwerking in water- en winddichte toestand. Volledige of gedeeltelijke verdere afwerking kan gebeuren in onderling overleg met de bouwheer volgens uw persoonlijke wensen.

Een goede investering voor wie zelf verder wil afwerken. Een deskundig medewerker zal u begeleiden in dit project. Plannen zijn beschikbaar op kantoor.
Afspreken met ons team kan via Niki@welleman.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 290.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2024
Grond oppervlakte
299 m2
Bewoonbare oppervlakte
217 m2
Referentie
1LQ7SMYQ6O2-
Makelaar Code
5727415
Prijs Geschiedenis
18 Jan 2024
€290.000 / Welleman
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com