Home Huis 3550 Heusden-Zolder
Meylandtlaan 163
Kaart

Meylandtlaan 163

3550 Heusden-Zolder Huis
201 m² wonen
975 m² perceel
4 slaapkamers
€325.000

* * *

Meylandtlaan 163 - 3550 Heusden-Zolder - Deze parel in Heusen-Zolder staat recht sinds 1982. De oprit naar de autosnelweg ligt op een steenworp en Heusden, Zolder en Beringen zijn ook vlak bij de deur. Aan eetgelegenheden en openbaar vervoer geen gebrek, in deze charmante stad valt heel wat te beleven. Het huis biedt voldoende parkeermogelijkheid en is perfect gelegen voor wie zelfstandig ondernemer is.
De inkomhal leidt je naar de gezellige leefruimte. De L-vormige zithoek doet meteen denken aan een knusse filmavond, of een kopje warme thee bij de sfeervolle houtkachel. Deze ruimte biedt je ook een fantastisch uitzicht op de grote tuin, waar achteraan een bijgebouw neergepoot is. Je bereikt het groene pareltje gemakkelijk via het schuifraam. Het halfoverdekte terras nodigt uit om een glaasje te drinken of een heerlijke barbecue te organiseren.
De keuken, uitgerust met alle voorzieningen, bevindt zich aan de voorkant van de woning. Wil je liever met zicht op de tuin je eten klaarmaken? Dat kan zeker. De renovatiemogelijkheden zijn trouwens eindeloos. De kruipkelder bevindt zich over de hele oppervlakte van het huis. Leidingen verleggen is dus ook geen probleem bij verbouwingen. De wasplaats of berging is aansluitend aan de keuken. Voor de multitasker is dit een ware troef.
De trap brengt je naar de eerste verdieping. De vier slaapkamers hebben hetzelfde prachtige plafond. Hier bevinden zich twee zeer ruime kamers en een badkamer. De twee kinderkamers liggen nog enkele treden hoger. Vlak bij elkaar dus! Nog een voordeel: de driedubbele beglazing maakt dit huis klaar om koude temperaturen te trotseren.
Lijkt dit huis iets voor jou en je gezin? Ontdek je graag de gezellige leefruimte en het geweldige uitzicht op de tuin in levenden lijve? Maak dan snel een afspraak en kom langs voor een vrijblijvend huisbezoek.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 325.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.011
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1982
Grond oppervlakte
975 m2
Bewoonbare oppervlakte
201 m2
Referentie
73O02BIZWR15
Makelaar Code
5141256
EPC Waarde
436 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20220330-0002574350-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
01 Dec 2022
€325.000 / Immo Idylia
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com