immo Kaart

Regenbooglaan , 3550 Heusden-Zolder

Huis Te Koop in Heusden-Zolder
2107 m² wonen
5865 m² perceel
9 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Regenbooglaan - 3550 Heusden-Zolder - Indeling villa:
In de atrium inkomhal staat centraal een natuurstenen draaitrap in een koker van glas, een sas met ruim gastentoilet en verstaire. Verder is er de woonkamer met zithoek, eethoek en een cateringhoek met ingebouwde keukentoestellen, een bar, een homecinema met ambient light plafond, een wintersalon met ingebouwde gashaard en terras, een volledig uitgeruste maatwerkkeuken, een koelcel, een bijkeuken en een personenlift. Daarnaast is er de masterbedroom met dressing en privébadkamer, 3 kinderkamers met elk hun eigen badkamer en inbouwkasten en een studio met aparte ingang voorzien van een zitkamer, slaapkamer en badkamer.

Op de verdieping is er een ruime overloop met snookertafel, een kantoorruimte met inbouwkasten, een logeerkamer met badkamer en inbouwkasten, een fitnessruimte, een sportkamer met luchtdrukregeling, een sauna met relaxruimte, zonneterras en gashaard, een massage en verzorgingskamer, een douchekamer en toilet. De ondergrondse verdieping is volledig afgewerkt als woonruimte en bereikbaar via de trap, personenlift of autolift. Er is ruimte voor een 10-tal voertuigen en verder is er een autowasstation, een professionele race simulator, muziekstudio, bar met casino en dj booth, tv lounge, wijnkelder met bar, technische ruimte en een wasruimte met inbouwkasten aanwezig.

De tuin is volledig aangelegd, omheind en geniet 100% privacy, is voorzien van een verwarmd infinity buitenzwembad (18m x 5m), een zwemspa, een carport voor 3 auto's, een garage voor 3 auto's en een tuin- en fietsenberging.


Indeling guesthouse:

Inkomhal, zitruimte met aansluitend de tuinkamer, eetkamer met bar, aparte keuken, wasplaats en technische ruimte, twee slaapkamers met een gedeelde badkamer. Op de verdieping situeert zich de hoofdslaapkamer met badkamer en dressing.

Afwerking:

Het geheel is afgewerkt met de meest hoogwaardige materialen en technieken oa; vloeren in Wengé parket en natuursteen, corian tabletten, Rimadesio deuren, domotica systeem, build-in audio systeem, alarm binnen en buiten, camera bewaking, driedubbel inbraakwerende beglazing, panic room, vloerverwarming en airco overal, gevels in natuursteen, tuinberegeningssysteem, ...

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
5865 m2
Bewoonbare oppervlakte
2107 m2
Referentie
A4KXPYST8E2R
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Klasse A (geen kans)
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com