immo Kaart

Obbeekstraat 22, 3550 Heusden-Zolder

Huis Te Koop in Heusden-Zolder
389 m² wonen
10.149 m² perceel
€1.399.000
Lening simuleren

Obbeekstraat 22 - 3550 Heusden-Zolder - Deze prachtige afgewerkte woonst biedt veel leefruimte met tevens een aparte bureau (2) met eigen ingang en eigen huisnummer!

Bij ImmoFusion 7/7 “open huis” : klik op onze 3D-TOUR.
Ervaar vastgoed alsof je er zelf doorloopt!

De woning zelf met een ruime inkomhal, heeft op het gelijkvloers een 1ste kamer (slaapkamer/extra bureau), een 1ste badkamer, technische ruimte; achter deze technische ruimte komen we in een extra grote polyvalente ruimte met rondom inbouwkasten op maat gemaakt en een inpandige garage (hoog plafond) met sectionale poort. De badkamer is volledig betegeld en met maatkasten afgewerkt voorzien van een inloopdouche en een enkele lavabo. Na het paardrijden is het dus ideaal om meteen onder de douche te kunnen alvorens de leefruimtes te betreden.Het kantoorgedeelte dat zich apart bevindt, biedt plaats aan 2 bureaus om in alle rust te werken. Deze ruimte is voorzien van hoge inbouwkasten en een bibliotheek-/trofeekast. Dit gedeelte heeft een aparte inkom en huisnummer wat fiscaal aantrekkelijk kan zijn. Naast het eerste bureau bevindt zich een volledig betegelde en met maatkasten afgewerkte badkamer met inloopdouche en een enkele lavabo.

Verder vinden we op het gelijkvloers de riante en lichtrijke woon/leefruimte waar de aangename buitenomgeving tot in je woonkamer waarneembaar is. Hier kan u genieten van de heerlijke warmte van een openhaard. Via de woonkamer wandelen we de volledig ingerichte ruime keuken in. Het mooie kookeiland, voorzien van een blauwe steen, nodigt zeker uit om samen een aperitief te genieten en na te praten over de dag. Ook hier profiteert u van maatwerk die alle luxe uitstraalt in een landelijk kader met een prachtig uitzicht op één van de loopweides. Van uit de keuken wandelen we het mooi overdekt terras op met een schuurdak. Hier is het zalig ontbijten s'morgens.
Op de 1e verdieping zijn 2 royale op maat afgewerkte luxe slaapkamers waarvan één een badkamer heeft met ligbad. En de andere zeer ruime slaapkamer is voorzien van een dressingroom. Deze dressing is eventueel ook om te toveren naar een extra slaapkamer.
Verder werd er op deze etage een hobbykamer ingericht; mogelijkheid tot extra kamers is mogelijk!
Het erf is te betreden via een elektrische poort, waarna we op de oprijlaan komen die aan één kant voorzien is van een prachtig en egaal stuk gazon met boompjes. Wanneer we via de rechterkant van de woning tot aan de paarden accommodatie rijden, komen we onder de extra hoge carport waar trailers makkelijk kunnen parkeren. Deze carport is eveneens de draagkracht voor de zonnepanelen.

Deze prachtige woning is ook voorzien van een complete hippische accommodatie met een zadelkamer, paardensolarium en 8 paardenboxen. Het gebouw is volledig geïsoleerd en verwarmd. In de piste kunnen de paarden getraind of geshowd worden. Rondom de woning is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig voor vrachtwagens, trailers en auto's.

Achter de accommodatie bevinden zich nog weilanden van 86a 39ca; verdeeld over 5 aparte weides.

Voor een bezichtiging van dit pareltje ter plaatse of meer info, bel ons op 078/78.78.70, of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom!

Pluspunten:
-Dit pand is meer dan piccobello!
-Hoogstaand maatwerk
-Volledig geïnstalleerde keuken
-2 badkamers
-Kantoren met apart huisnummer wat fiscaal interessant is
-Ruim overdekt terras
-Zonnepanelen
-Pomp
-Volledig geïsoleerde en verwarmde paardenboxen
-Buiten piste 25x50
-Hooiberging
-Loopweides
-Meerdere aftappunten op regenwater

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.399.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1918
Grond oppervlakte
10.149 m2
Bewoonbare oppervlakte
389 m2
Referentie
7X28I-9L7FFN
Makelaar Code
5607701
EPC Waarde
115 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20230811-0002962884-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Nov 2023
€1.399.000 / ImmoFusion
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com