immo Kaart

De Lobbert 48, 3550 Heusden-Zolder

Huis Te Koop in Heusden-Zolder
311 m² wonen
616 m² perceel

De Lobbert 48 - 3550 Heusden-Zolder - Bij ImmoFusion 7/7 “open huis” : klik op onze 3D-TOUR.
Ervaar vastgoed alsof je er zelf doorloopt!
Op zoek naar een woning met veel ruimte? Met daarbij heel wat verschillende ruimtes om ’s avonds gezellig in de zetel te zitten? Dan moet je zeker hier even halt houden in de Lobbert, een rustig gelegen straat waar in principe enkel uw naaste buren passeren. In uw nieuwe achtertuin zie je het Sint-Franciscusziekenhuis. Misschien werk je daar ooit wel en kan je met de koffie in de hand naar het werk wandelen? En hou u klaar voor een stevige wandeling bij een bezoekje, er zijn 5 slaapkamers, 3 badkamers en 4 woon/zitruimtes!

Links van de woning is er een inrit tot achteraan met ook rechtstreeks toegang tot de tuin. Vooraan heb je eerst een inkomhal die leidt naar een 1ste woonkamer. Deze mooie, grote ruimte kan je eventueel als handelszaak inrichten indien je dat kan gebruiken. En veel moet je daar niet voor inboeten, want er volgen dus nog heel m² woonoppervlakte! Achter deze woonkamer heb je nog een tussenruimte die je ook weer naar eigen voorkeur kan inrichten. Vervolgens komen we uit in een centrale hal die in verbinding staat met de keuken, de (hoofd)badkamer en een bergplaats (voormalige garage). In deze laatste is er achteraan nog een kleinere badkamer met toilet, badmeubel en douche. Erg praktisch natuurlijk, zo een extra badkamer. In de hoofdbadkamer heb je ook een toilet en badmeubel met lavabo, maar dit keer met een ligbad. Als je in de keuken uitkomt, merk je dat hier één grote ruimte gemaakt is samen met de woonkamer. Dit zal waarschijnlijk de feitelijke woonruimte zijn waar je het liefst achteruit in de zetel ligt. Tegelijkertijd heb je zicht op uw nieuwe tuin met eerst nog een overdekt terras. De keuken is prachtig uitgerust met veel kastruimte en hier ervaar je een aangenaam ruimtelijk gevoel. Een gezellige ontbijthoek maakt het geheel af. Meteen naast de keuken is er nog een polyvalente ruimte. Eventueel geschikt als grote berg/wasplaats? Of misschien kan je wel een extra slaapkamer gebruiken op het gelijkvloers? Zeker groot en gezellig genoeg om dat hier in te richten. En nog zijn we niet uitgepraat op het gelijkvloers want achter de keuken is er nog een sas naar nog een zitruimte. Momenteel een beetje een combinatie van extra tv-ruimte en bureel. Maar ook hier weer, perfect in te richten naar eigen voorkeur, zoals weer eventueel een gelijkvloerse slaapkamer.

De slaapkamers zijn verdeeld over de 2e en 3e verdieping. Op de 2e verdieping liggen er 4 slaapkamers en nog een extra badkamer die opnieuw volledig uitgerust is met een toilet, lavabo en douche. Dat is meteen ook de 3e badkamer, geen lange wachtrijen ’s morgens dus! De 5e slaapkamer ligt op de 3e (dak)verdieping. Eerst heb je hier nog een tussenruimte en daarlangs de slaapkamer met dakvenster. Ideaal voor de al iets oudere zoon/dochter die graag wat privacy heeft. Heel wat woonruimte dus wat deze woning te bieden heeft! Achteraan heb je nog een gezellige tuin met veel zon (zuidoost gericht) en een overdekt terras voor als het Belgische zomerweer het laat afweten. Met het Sint-Franciscusziekenhuis in het zicht weet je dat je hier in hartje Berkenbos woont met ook de populaire Koolmijnlaan op fietsafstand. De kinderen gaan voortaan te voet of met de fiets naar school met alle schoolinfrastructuur zo kortbij. En verder heb je een goede verbinding richting Houthalen-Helchteren en Koersel/Beringen. Uw lieflijke gezin ziet dit alles wel zitten met zoveel badkamers, slaapkamers en tv—ruimtes? Begrijpelijk, want hier heeft ieder wel zijn/haar eigen privacy.

Pluspunten:

- Zeer ruime woning
- Rustige woonomgeving
- Handelsruimte mogelijk
- Tuin met overdekt terras
- Zuidoostelijke oriëntatie
- Vlakbij het St-Franciscusziekenhuis
- Koolmijnlaan met winkelcentrum Cité op 2km
- Scholen op wandelafstand
- In hartje Berkenbos
Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op 078/78.78.70, of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 329.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1960
Grond oppervlakte
616 m2
Bewoonbare oppervlakte
311 m2
Referentie
8A6DFKK3RL0Y
Makelaar Code
5706841
EPC Waarde
243 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20230607-0002912309-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
30 Dec 2023
€329.000 / ImmoFusion
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com