Kaart

Beemdenstraat 25

3550 Heusden-Zolder Huis Te Koop
195 m² wonen
1.830 m² perceel

* * *

Beemdenstraat 25 - 3550 Heusden-Zolder - Bij ImmoFusion 7/7 “open huis” : klik op onze 3D-TOUR.
Ervaar vastgoed alsof je er zelf doorloopt!
Natuurliefhebbers opgelet! Een unieke kans om te wonen in de schilderachtige Beemdenstraat in Berkenbos. Deze karakteristieke woning biedt de perfecte gelegenheid om te genieten van rust, ruimte en de schoonheid van de natuur. Met een royale grondoppervlakte en talloze mogelijkheden, is deze woning een droom voor wie houdt van groen en rustiek wonen.
De woning beschikt over drie ruime slaapkamers, wat ideaal is voor gezinnen of voor diegenen die extra kamers willen voor hobby's of thuiskantoorruimte. De grote grondoppervlakte biedt onbegrensde mogelijkheden voor tuinliefhebbers, met voldoende ruimte voor het creëren van een prachtige buitenruimte, tuinieren, of zelfs de aanleg van een moestuin.
Hoewel de woning grotendeels te renoveren is, biedt dit een unieke kans om je eigen stempel te drukken en de woning naar jouw smaak te transformeren. Met wat visie en renovatiewerkzaamheden kun je een oase van comfort en gezelligheid creëren, terwijl je geniet van de natuurlijke omgeving.
Een terras biedt de ideale plek om buiten te zitten, te genieten van de zon en het prachtige uitzicht op het omringende groen. Je kunt er ontspannen en genieten van de geluiden van de natuur, en in de avonden kun je er de sterrenhemel bewonderen.
De Beemdenstraat in Berkenbos staat bekend om zijn serene sfeer, weg van de drukte van de stad, en toch dichtbij alle nodige voorzieningen. Hier kun je genieten van rustige wandelingen in de natuur, fietstochten door de omliggende bossen en momenten van totale ontspanning.
Deze woning is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een project om een uniek en sfeervol thuis te creëren, omringd door de schoonheid van de natuur. Grijp deze kans en maak van de Beemdenstraat jouw nieuwe thuis.


Pluspunten:
- 16 are grond
- in de natuur
- toplocatie
- 26m perceelsbreedte
- te renoveren naar eigen smaak
- 2 garage's
- zonrijke tuin met veel privacy
- ligging in een kindvriendelijke buurt


Indien enige (gezins)woning is het registratierecht slechts 3%; bel ons gerust voor meer uitleg! Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op 078/78.78.70, of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 249.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1960
Grond oppervlakte
1.830 m2
Bewoonbare oppervlakte
195 m2
Referentie
PMK76L05IYUA
Makelaar Code
5839925
EPC Waarde
610 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20200805-0002300725-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
03 Feb 2024
€249.000 / ImmoFusion
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com