Home Huis 3550 Heusden-Zolder
Kleuterweg 19
Kaart

Kleuterweg 19

3550 Heusden-Zolder Huis
170 m² wonen
290 m² perceel
3 slaapkamers
€199.000

Bij ImmoFusion staat het virtuele "open huis" altijd tot je beschikking. Je kunt onbeperkt door onze 3D-tour klikken om dit vastgoed in alle rust te ontdekken.
Dit te renoveren vrijstaande huis verwelkomt je met een flinke portie natuurlijk licht zodra je de drempel overgaat. De eerste woonkamer baadt in het licht dankzij de grote ramen. Vervolgens stuit je op de keuken die de mogelijkheid biedt voor een open concept met de tweede woonkamer aan de linkerkant. Deze kamer is perfect als eet- en woonruimte waar je heerlijk kunt ontspannen met vrienden en familie.
Achter in het huis bevindt zich een badkamer op de begane grond, wat bijdraagt aan het comfort en de gebruiksvriendelijkheid van het huis. Via een zijdeur heb je direct toegang tot de tuin.
De bovenverdieping biedt drie solide slaapkamers voor een verkwikkende nachtrust. Een vaste trap leidt naar de zolder, wat de mogelijkheid biedt voor een vierde slaapkamer, of zelfs een gastenverblijf, thuisbureau of hobbyruimte.
Met zijn centrale ligging vind je talloze voorzieningen in de buurt, zoals winkels, supermarkten en restaurants. Ook scholen zijn dichtbij, wat het ideaal maakt voor gezinnen.
Deze te renoveren woning geeft je de mogelijkheid om je eigen stempel te drukken op de indeling van de ruimtes. De praktische inrichting, tuin en gunstige ligging ten opzichte van voorzieningen, maken dit huis het perfecte thuis voor gezinnen.
Enkele voordelen op een rijtje:
- Volop natuurlijk licht
- Badkamer op de begane grond
- Drie slaapkamers met optie voor een vierde
- Verzorgde tuin
- Centrale ligging
- Renovatie brengt eindeloze mogelijkheden
Voor een bezichtiging of meer informatie kun je ons bereiken op 078/78.78.70, of kom langs bij ons kantoor. Je bent altijd welkom!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Kleuterweg 19 - 3550 Heusden-Zolder - Bij ImmoFusion  7/7 “open huis”  : klik op onze 3D-TOUR.
Ervaar vastgoed alsof je er zelf doorloopt!
Deze op te frissen open bebouwing verwelkomt je met een overvloed aan natuurlijk licht zodra je binnenstapt. De eerste woonkamer krijgt veel lichtinval dankzij de grote raampartijen. Verderop vind je de keuken, die potentieel heeft voor een open indeling met de aangrenzende tweede woonkamer aan de linkerkant. Deze ruimte kan dienen als een gezellige eet- en leefruimte, perfect voor sociaal samenzijn!
Achteraan de woning bevindt zich een gelijkvloerse badkamer, wat het gemak en de leefbaarheid van de woning versterkt. Een zijdeur leidt je rechtstreeks naar de tuin en je eigen privé oprit.
Op de bovenverdieping wachten 3 degelijke slaapkamers om je een goede nachtrust te bezorgen. Bovendien is er een vaste trap die naar de zolder leidt, waardoor de optie ontstaat om een vierde slaapkamer te creëren, een ideale ruimte voor gasten, een thuiskantoor of een hobbykamer.
De woning is zeer centraal gelegen. In de nabije omgeving bevinden zich tal van voorzieningen zoals winkels, supermarkten en restaurants. Scholen liggen eveneens dichtbij, waardoor het een ideale plek is voor gezinnen. Al dit ook nog eens op wandelafstand van dé winkel-wandelstraat van Heusden-Zolder.
Deze op te frissen woning geeft je de mogelijkheid om de ruimtes naar eigen wens in te richten. Met zijn praktische indeling, de tuin en de nabijheid van alle nodige faciliteiten, is deze woning het ideale evenwicht voor gezinnen.
Pluspunten:
- Veel lichtinval
- Gelijkvloerse badkamer
- 3 slaapkamers, optie tot een vierde
- Degelijke tuin
- Centrale ligging
- Op te frissen woning = mogelijkheden
Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info,bel ons op 078/78.78.70, of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 199.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1936
Grond oppervlakte
290 m2
Bewoonbare oppervlakte
170 m2
Referentie
FOAHFLW1AM0K
Makelaar Code
5926471
EPC Waarde
656 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20240301-0003158387-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€199.000 / ImmoFusion
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com