Kaart

Galgeneinde 87

3550 Heusden-Zolder Huis Te Koop
240 m² wonen
2046 m² perceel
3 slaapkamers

* * *

Galgeneinde 87 - 3550 Heusden-Zolder - Residentieel gelegen villa/ woning te Bolderberg op een perceel van 2050m².
Deze prachtige en energiezuinige woning is gelegen open een unieke plek te Bolderberg, op een perceel van 2050m².
Je steekt de straat over en stapt zo de meest zalige en ongerepte natuur in. De bossen van Terlaemen en de Kluis, de adembenemende Wijers en het prachtige domein van Bovy zorgen voor rust en ontspanning vlak bij huis. De E314 ligt op slechts vier minuten afstand en ook de E313 bereik je in een mum van tijd. Hasselt en Genk liggen op slechts 15 minuten rijden.

U komt binnen in de ruime inkomhal met riante trap en een apart gastentoilet. Aansluitend is de woonkamer gelegen voorzien van een prachtige parketvloer, open haard en zeer veel lichtinval dankzij de grote ramen. De eetkamer geniet dezelfde afwerking en heeft ook een rechtstreekse toegang tot het 1ste overdekte terras. Hier geniet u in alle rust van de prachtige tuin.
Naast de eetkamer is de landelijk-moderne keuken gelegen, dewelke is afgewerkt met alle nodige toestellen van Smeg. Naast de keuken ligt er nog een ruime berging met inbouwkasten dewelke u ook nog zou kunnen inrichten als keuken mits enkele aanpassingen. Wanneer u doorloopt, komt u terecht in een ruime kamer die aansluit aan de veranda en kan worden ingericht tot bureau, speelkamer, enzovoort.
De veranda geniet een prachtig zicht op de tuin, is ook voorzien van airconditioning en biedt zowel toegang tot de tuin alsook het 2de overdekte terras. Beide terrassen zijn Zuidwest gelegen en genieten een prachtig zicht, rust en de ruimte om te genieten met vrienden en familie.

Via de riante inkomhal komt u terecht op de overloop dewelke uitgeeft op de slaapkamers en badkamers. De master bedroom met inbouwkasten geniet een badkamer en suite afgewerkt met ligbad, lavabo en toilet. Daarnaast zijn er nog 2 ruime slaapkamers en een badkamer aanwezig met douche, lavabo en toilet. Via een luik kunt u de zolder betreden waar nog voldoende opbergplaats aanwezig is.
Tegenover de berging op het gelijkvloers kunt u zich begeven naar de ruime kelder, dewelke is voorzien van een gegoten vloer. Hier vindt u ook de aansluiting voor het wasmachine en heeft u toegang tot de kruipkelder.

De volledig omheinde en zuidwest georiënteerde tuin geniet alle privacy, u kunt hier vertoeven zonder enige inkijk van buren. Tevens is er een grondwaterput aanwezig van 5000L en nog een grondwaterput achteraan in de tuin van 9m diep. Tevens is er ook een carport en tuinhuisje aanwezig. Daarnaast geniet de woning nog over een EPC-score B dankzij de 32 zonnepanelen, warmtepomp en spouwmuurisolatie. De warmtepomp en zonnepanelen zijn in 2020 geïnstalleerd.

Buitengewone kenmerken:
- Unieke - groene - rustige ligging te Bolderberg
- EPC B
- Elektriciteit conform
- 100% privacy
- Gebruik van kwalitatieve materialen
- Instapklaar
- 32 stuks zonnepanelen & warmtepomp
- Alarmsysteem met meldkamer
- Kelder en kruipkelder aanwezig Documenten Informatieplicht EPC Indelingsplan Bodemattest

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 549.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1992
Grond oppervlakte
2046 m2
Bewoonbare oppervlakte
240 m2
Referentie
5GH34ET5R0EZ
Makelaar Code
10/1601
EPC Waarde
200 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20230708-0002938279-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
-
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Geen
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2024
€549.000 / Hillewaere Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com