Home Huis 3550 Heusden
Beringersteenweg 5
Kaart

Beringersteenweg 5

3550 Heusden Huis
427 m² wonen
4 slaapkamers
€365.000

Welkom bij C21 Animo, waar we trots zijn op onze nieuwste aanwinst! Deze indrukwekkende en volledig gerenoveerde woning met praktijkruimte is nu te koop in Heusden. Het is de perfecte keuze voor professionals die hun bedrijf vanuit huis willen runnen of gewoon op zoek zijn naar een royaal leefoppervlak.

Dit vastgoed combineert een woon- en praktijkgedeelte elk met hun eigen ingang, over een totaal van 427m² bewoonbare oppervlakte. Via de privé-ingang betreedt u de hal met gastentoilet, die u verder leidt naar de ruime en sfeervolle woon- en eetkamer, uitgerust met een gezellige haard. Daarna komt u in de grote, comfortabele keuken die directe toegang biedt tot de veranda, het prachtige terras en de tuin. Op de begane grond vindt u ook een wasplaats en een tweede gastentoilet.

De eerste verdieping bestaat uit vier slaapkamers, een dressing, een badkamer met ligbad, opbergruimte en een toilet. Er zijn tevens twee zolderruimtes beschikbaar, waardoor er mogelijkheid is om extra kamers te creëren.

De veelzijdige praktijkruimte, die apart toegankelijk is, kan worden aangepast aan verschillende beroepen of behoeften. Deze bevat een ontvangsthal, praktijkruimte, kantoorruimte, tweede woonkamer, bijkeuken, badkamer, opslagruimte en toilet. Bovendien beschikt de woning over vier aparte kelders.

Met een EPC-label C profiteert u van goede isolatie en zonnepanelen, wat bijdraagt aan de energie-efficiëntie van de woning.

Overtuig uzelf van de vele voordelen van dit prachtige huis op een toplocatie in Heusden. Neem snel contact met ons op via 011/220.750 voor een bezichtiging.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Beringersteenweg 5 - 3550 Heusden - NIEUW BIJ C21 ANIMO!!!

Zeer ruime en gerenoveerde woning met praktijkruimte te koop te Heusden! Ideaal voor vrijberoepers of voor iedereen die veel bewoonbare oppervlakte zoekt!

Bent u opzoek naar een woning met de mogelijkheid om er uw beroep in onder te brengen? Dan komt deze woning zeker voor u in aanmerking!

Met een bewoonbare oppervlakte van 427m² heeft u aan ruimte zeker geen gebrek. De woning bestaat uit een woongedeelte en eenpraktijkgedeelte, beide met afzonderlijke ingang.

De private ingang brengt ons in de inkomhal met gastentoilet. Gaan we verder komen we de leefruimte en eethoek binnen. In de leefruimte is een gezellige haard voorzien.
Gaan wij verder, komen wij uit bij de keuken. Via de keuken heeft u toegang tot de veranda. Deze kijkt uit op het mooie terras en de tuin erachter.
De ruime leefkeuken is voorzien van al de nodige comfort en er is een wasplaats en een tweede gastentoilet.
De trap in de inkomhal brengt ons naar het 1ste verdiep. Hier bevinden zich de vier slaapkamers, dressing, badkamer met ligbad, berging en het toilet. Verder zijn er ook 2 zolderruimtes waar eventueel nog een 5-6de slaapkamer mogelijk is.

De praktijk kan voor verschillende doeleinde gebruikt worden en kan voor iedere vrij beroeper in aanmerking komen. Deze heeft een aparte ingang. Deze is als volgt ingedeeld: inkom, praktijkruimte, bureau, 2e living, bijkeuken, badkamer, berging en toilet. Deze ruimtes zijn uiteraard naar eigen behoefte in te vullen.
De woning heeft 4 aparte kelders met aparte toegang..

Met een EPC label C weet u dat de woning goed geïsoleerd is. Verder zijn er ook zonnepanelen.

Kortom een topwoning op een toplocactie. Wees er als eerste bij en maak gauw een afspraak op het nummer 011/220.750

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 365.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
427 m2
Referentie
2AGMUK3YEJ92
Makelaar Code
447-2349
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€365.000 / C21 Animo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com