Home Te Koop Huis 9070 Heusden
Viergemede 4
Kaart

Viergemede 4

9070 Heusden Huis Te Koop
254 m² wonen
538 m² perceel
3 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Ontdek vier luxueuze woningen, gelegen in een rustige, groene zone in Heusden. Ideaal voor diegenen die houden van een landelijk wonen, maar toch dicht bij Gent en Brussel willen zijn. De huizen bevinden zich aan de rand van de wijk ‘de Bommels’ en zijn opgetrokken met hoogwaardige materialen. Deze meesterwerken zijn ontworpen door architecte Anje Dhondt.

Anje Dhondt heeft gekozen voor topklasse en expertise in haar architectuur. Ze benadrukt het gebruik van duurzame en kwalitatieve materialen: traditioneel gevelmetselwerk met schilderskalei, gitzwart aluminium buitenschrijnwerk afgewisseld met houten inkomdeuren en blokramen. Rustieke accenten worden aangebracht via subtiel verwerkte stalen sierankers in de gevels, terwijl oude Pottelbergse pannen en natuurleien de dakkapellen afwerken. Een zoetwaterriet dak op de carport en slanke koperen afvoerbuizen zorgen voor de finishing touch.

Niet alleen esthetisch aantrekkelijk, deze huizen hebben ook een sterke focus op energie-efficiëntie, met een E-peil lager dan E20. Uitgerust met een geothermische warmtepomp in combinatie met vloerverwarming, individuele zonnepanelen en een ventilatiesysteem D met minimaal 90% warmterecuperatie, geniet je als koper ook van een volledige vrijstelling van de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar.

De woningen zijn momenteel wind- en waterdicht gemaakt, waarbij de koper volledige vrijheid heeft in de keuze van de interieurafwerking. De oplevering gebeurt binnen 4 maanden na het verlijden van de authentieke aankoopakte.

Aankoop valt onder het stelsel van verkooprechten op de grondwaarde en 21% btw op de constructiewaarde. Voor meer informatie over het beschikbare aanbod, kunt u hier raadplegen.

* * *

Viergemede 4 - 9070 Heusden - Vier luxueuze woningen te midden van een groene omgeving in Heusden. Hier ontdekt u de perfecte balans tussen landelijk wonen met karakter en de nabijheid van Gent/Brussel. Aan de rand van de wijk ‘de Bommels’ en opgetrokken met verfijnde materialen. Een ontwerp door architecte Anje Dhondt.
Het volledige beschikbare aanbod kan u hier raadplegen.
Architecte Anje Dhondt koos voor een ongeëvenaarde verfijning en expertise in deze vorm van architectuur met sterke nadruk op duurzame en hoogwaardige materialen:
Traditioneel gevelmetselwerk wordt gecombineerd met schilderskalei. Gitzwart aluminium buitenschrijnwerk wordt afgewisseld met houten inkomdeuren en blokramen. Een rustieke uitstraling wordt bekomen door stalen sierankers subtiel te verwerken in de gevels. De dakkapellen worden afgewerkt met Oude Pottelbergse pannen, geflankeerd door natuurleien aan de zijkanten. Op het dak van de carport wordt zoetwaterriet bevestigd. De slanke koperen afvoeren zorgen voor de final touch.
De luxueuze uitstraling van deze woning wordt gecombineerd met een sterke focus op energie-efficiëntie (<E20). Zo is deze woning uitgerust met een geothermische warmtepomp in combinatie met vloerverwarming, individuele zonnepanelen en een ventilatiesysteem D met minimaal 90% warmterecuperatie.
Dankzij deze inspanningen geniet u als koper van een vrijstelling van 100% op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar.
De woning is momenteel wind- en waterdicht afgewerkt. Als koper heeft u volledige inspraak en keuze in de interieurafwerking van uw droomwoning. De oplevering wordt voorzien binnen de 4 maanden na het verlijden van de authentieke aankoopakte.
De aankoop geschiedt onder het stelsel van verkooprechten op de grondwaarde en 21% btw op de constructiewaarde.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
538 m2
Bewoonbare oppervlakte
254 m2
Referentie
78XP7SA2T6OT
Makelaar Code
8161371
EPC Waarde
0 kWh/m2
EPC Label
A+
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Geen overstromingsgevoelig gebied
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com