Home Te Koop Huis 3001 Heverlee
Groenstraat 193



immo Kaart

Groenstraat 193, 3001 Heverlee

Huis Te Koop in Heverlee
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Groenstraat 193 - 3001 Heverlee - Residentie Neroli in de Groenstraat te Heverlee is een kleinschalig modern woonproject van 8 appartementen met 2 tot 3 slaapkamers, een kelderberging en ondergrondse autostaanplaatsen. In sommige appartementen is er ook een ondergrondse 2de staanplaats inbegrepen in de Ambassade te Heverlee op 200 meter van het nieuw te bouwen project.

Maak een afspraak op 016 56 56 14 of via info@immogve.be om het project met de verschillende appartementen te overlopen met een uitgebreide prijscalculatie inclusief kosten (garage, berging, Notaris, basisakte, BTW, aansluiting nutsvoorziening).

De appartementen zijn aan te kopen aan 6% op de constructie als je voldoet aan een aantal sociale voorwaarden tot einde 2024 (aktedatum). De residentie met hoogwaardige architectuur garandeert een hedendaagse woonkwaliteit op 2 km van Leuven.

De appartementen worden verwarmd via vloerverwarming en worden elk voorzien van individuele zonnepanelen. De nieuwbouwappartementen dragen allemaal het BEN-label. Omdat het E-peil < 20, moet de nieuwe eigenaar gedurende 5 jaar geen onroerende voorheffing betalen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Referentie
W716XVF60UA7
Makelaar Code
5525426

Meer prijzen over dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com