Home Te Koop Huis 3001 Heverlee
Middelweg 56-58



immo Kaart

Middelweg 56-58 B-3001 Heverlee

Huis Te Koop in Heverlee
6 slaapkamers
€1.750.000
Lening simuleren

Middelweg 56-58 - 3001 Heverlee - Stap binnen in deze prachtige villa, gelegen op een rustige plek in Heverlee. Achter de statige gevel schuilt een zee aan licht, dankzij de grote raampartijen en hoge plafonds. Ondanks haar bouwjaar in 1992 ademt de woning een eigentijdse sfeer uit.

Jarenlang werd de woning met zorg onderhouden en zijn hoogwaardige materialen gebruikt. De keuken, vernieuwd door Grietens Concept, straalt klasse uit. Met twee aparte ingangen biedt de villa ruimte voor zowel privé- als professionele doeleinden. 

Het privé-gedeelte omvat een ruime, lichte inkomhal die leidt naar de gezellige woonkamer met open haard, een aparte tv- en eetkamer. Op de begane grond vind je ook een volledig uitgeruste keuken met ontbijthoek. 

Op de eerste verdieping bevindt zich een prachtige open mezzanine, ideaal als bureau, en 4 ruime slaapkamers, waarvan 3 met wastafel. Verder is er ook een badkamer met dubbele wastafel. Een douche nemen na een relaxed avondje in de jacuzzi? Ook dat kan. 

Het professionele gedeelte bestaat uit een inkomhal met momenteel een praktijkruimte op de begane grond en 2 grote kamers op de tweede verdieping, ideaal als bureauruimtes.

Bovendien biedt de woning een enorme polyvalente ruimte onder het dak, +/- 250m², met verschillende Veluxramen en een laminaatvloer. Een groot deel van de woning is voorzien van een praktische, hoge kelder.

Tot slot maken het aangelegde terras en de tuin dit plaatje compleet. Hier kan je ontspannen en genieten van de zon en het gefluit van vogeltjes na een lange werkdag.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.750.000
Algemeen
Type
Huis
Referentie
2HGILQTRYNBT
Prijs Geschiedenis
26 Apr 2024
€1.750.000 / Livingstone
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com