Home Te Koop Huis 2660 Hoboken
Louisalei 65
Kaart

Louisalei 65

2660 Hoboken Huis Te Koop
188 m² wonen
170 m² perceel

Zijn renovatieprojecten jouw ding? Dan is deze karakteristieke woning in de rustige en beroemde Louisalei, op loopafstand van het Gravenhof Park en het centrum van Hoboken, wellicht iets voor jou. De woning ademt charme dankzij de authentieke elementen zoals de mouluren in de indrukwekkende ontvangsthal, die je ook op het gelijkvloers aantreft. Naast de inkomhal vind je een inpandige garage, woonkamer, keuken, badkamer en een aangename tuin.

Een schilderachtig oude trap leidt je naar de eerste verdieping, die verder bestaat uit een tweede woonkamer, nog een keuken en badkamer. Als je dan nog hoger klimt, bereik je de tweede verdieping met twee ruime slaapkamers. Deze verborgen parel wacht op jouw creatieve touch om het tot een droomhuis te maken. Ideaal voor de handige Harry's onder ons, klaar voor hun volgende project.

Deze tekst wordt geoptimaliseerd voor SEO, om meer zichtbaarheid te geven aan dit unieke vastgoedkans in Hoboken, vlak bij het prachtige Gravenhof Park.

* * *

Louisalei 65 - 2660 Hoboken - Handige Harry gezocht voor deze karaktervolle te renoveren woning! In de rustige en welgekende Louisalei, op wandelafstand van park Gravenhof en het centrum van Hoboken, bevindt zich deze woonst.
De woning bestaat op het gelijkvloers uit een statige inkomhal met mouluren - een inpandige garage - een woonkamer - een keuken - een badkamer - een leuke tuin. Via de authentieke trap bereik je de eerste verdieping die bestaat uit een woonkamer - een keuken - een badkamer. De tweede verdieping bestaat uit twee volwaardige slaapkamers.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 315.000
Kadastraal Inkomen
€ 634
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1946
Grond oppervlakte
170 m2
Bewoonbare oppervlakte
188 m2
Referentie
EI3IYRC543OU
EPC Waarde
508 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20221011-0002694700-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€315.000 / ERA De Kern
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com