Home Te Koop Huis 2660 Hoboken
Grotebaan 10
Kaart

Grotebaan 10

2660 Hoboken Huis Te Koop
160 m² wonen
90 m² perceel
4 slaapkamers

Dit te renoveren herenhuis biedt de ideale kans om een huis naar jouw smaak te creëren zonder de hoge kosten van nieuwbouw. Met authentieke elementen en grote ruimtes kan dit pand omgetoverd worden tot een stijlvol en modern droomhuis. Het is centraal gelegen in Hoboken, een rustige buurt dichtbij scholen, openbaar vervoer, winkels en grote invalswegen.

Het huis heeft een open leefruimte met lange deuren en een grote keuken, wat zorgt voor veel licht en ruimte. Daarnaast beschikt het over een westelijk georiënteerd tuintje waar je heerlijk buiten kunt genieten. De douchekamer is ruim genoeg voor een douche, lavabo en wc.

Het huis heeft vier ruime en lichte slaapkamers. Hoewel de structuur en stabiliteit van de woning uitstekend zijn, kan het interieur wel een opknapbeurt gebruiken. Een praktische toevoeging aan dit huis is de ruime kelder.

De indeling van het huis is als volgt: op de begane grond vind je de inkomhal, woonkamer, keuken en tuin. Op de tussenverdieping bevindt zich de douchekamer met inloopdouche, lavabo en wc. Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers en op de tweede verdieping nog eens twee. De kelderverdieping is droog en hoog.

* * *

Grotebaan 10 - 2660 Hoboken - Een huis naar jouw smaak zonder de hoge kostprijs van nieuwbouw? Dat kan met dit te renoveren herenhuis! Dankzij de authentieke elementen en grote ruimtes kan hier een modern maar toch bijzonder stijlvol droomproject van gemaakt worden. Ligging: op een goede locatie te Hoboken, centraal maar tevens rustig nabij scholen, openbaar vervoer, winkels en grote invalswegen. Dankzij de open leefruimte met lange deuren en de grote keuken krijgt u toch veel licht en ruimte in het pand. En op het westelijk georiënteerde tuintje kan u ook steeds buiten genieten. De douchekamer biedt meer dan voldoende plaats voor douche, 1 lavabo en wc. De vier slaapkamers zijn allemaal ruim en hebben veel lichtinval. Hoewel de structuur en de stabiliteit van de woning uitstekend in orde zijn, behoeft het interieur wel een grondige opfrissing of soms een renovatiebeurt. De ruime kelder in deze woning is ook bijzonder praktisch Indeling: Gvl: Inkomhal-Living-Keuken en tuin. Tussenverdieping: Douchekamer met inkomdouche, lavabo en wc. Eerste verdieping: 2 slaapkamers. Tweede verdieping. 2 slaapkamers. Kelderverdieping: Droog en hoog.




Een huis naar jouw smaak zonder de hoge kostprijs van nieuwbouw? Dat kan met dit te renoveren herenhuis! Dankzij de authentieke elementen en grote ruimtes kan hier een modern maar toch bijzonder stijlvol droomproject van gemaakt worden. Ligging: op een goede locatie te Hoboken, centraal maar tevens rustig nabij scholen, openbaar vervoer, winkels en grote invalswegen. Dankzij de open leefruimte met lange deuren en de grote keuken krijgt u toch veel licht en ruimte in het pand. En op het westelijk georiënteerde tuintje kan u ook steeds buiten genieten. De douchekamer biedt meer dan voldoende plaats voor douche, 1 lavabo en wc. De vier slaapkamers zijn allemaal ruim en hebben veel lichtinval. Hoewel de structuur en de stabiliteit van de woning uitstekend in orde zijn, behoeft het interieur wel een grondige opfrissing of soms een renovatiebeurt. De ruime kelder in deze woning is ook bijzonder praktisch Indeling: Gvl: Inkomhal-Living-Keuken en tuin. Tussenverdieping: Douchekamer met inkomdouche, lavabo en wc. Eerste verdieping: 2 slaapkamers. Tweede verdieping. 2 slaapkamers. Kelderverdieping: Droog en hoog.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 370.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
90 m2
Bewoonbare oppervlakte
160 m2
Referentie
N57HVS4TJI9Q
Makelaar Code
1317483
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nog niet aangevraagd
Dagvaarding uitgebracht
Nog niet aangevraagd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nog niet aangevraagd
Verkavelingsvergunning
Nog niet aangevraagd
Bestemming
Nog niet aangevraagd
Overstromingsgebied
Nog niet aangevraagd
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€370.000 / Janssen en Janssen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com