Kaart

2660 Hoboken Huis Te Koop
140 m² wonen
95 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze instapklare woning in Hoboken, voorzien van drie slaapkamers. Op de begane grond vind je een ruime inkomhal van 10,5 m² op keramische tegel, uitgerust met een apart toilet en handenwasser. De grote leefruimte van 25 m², eveneens op keramische tegel, biedt voldoende ruimte voor ontspanning. De keuken van 7 m² is voorzien van een 5-pits gasfornuis, dampkap, vaatwasmachine, combi-oven en een halve spoelbak.

Een van de slaapkamers bevindt zich op de begane grond. Deze kamer van 11 m², momenteel in gebruik als praktijkruimte, heeft laminaatvloeren, ingebouwde kasten en een wateraansluiting.

Op de eerste verdieping tref je een nachthal die toegang biedt tot twee extra slaapkamers. Slaapkamer 1 is 20,5 m² groot en heeft een laminaatvloer, terwijl slaapkamer 2 12 m² groot is en voorzien is van novilon. De badkamer van 8,5 m² op keramische tegel is uitgerust met een douche, toilet, enkele lavabo op meubel en aansluitingen voor een wasmachine en droogkast.

Daarnaast beschikt de woning over een kelder van 20 m², een terras van 37,5 m² en een buitenopslagruimte van 3,5 m².

De woning is volledig gerenoveerd tussen 2012 en 2019 en is voorzien van vliegenramen, rolluiken en airconditioning. Stedenbouwkundige inlichtingen: er is een vergunning aanwezig, er is een verkavelingsvergunning, er is geen voorkooprecht en er zijn geen maatschappelijke herstelmaatregelen opgelegd. De woning bevindt zich in een woongebied.

* * *

Instapklare woning met 3 slaapkamers in Hoboken.
Gunstige EPC!! Momenteel is de elektriciteit niet conform. Tegen akte zal deze conform gemaakt worden door de eigenaars.
Gelijkvloers:
Inkomhal van 10,5 m² op keramische tegel met apart toilet en handenwasser. Lichtrijke leefruimte van 25 m² op keramische tegel. Keuken op keramische tegel met: -5-pits gasfornuis -dampkap -vaatwasmachine -combi-oven -1/2 spoelbak Vele toestellen van Miele! Slaapkamer van 11 m² (die momenteel dienst doet als praktijkruimte) op laminaat met ingemaakte kasten en water aansluiting.
1ste verdieping:
Nachthal met 2 slaapkamers: -slaapkamer 1 van 20,5 m² op laminaat -slaapkamer 2 van 12 m² op novilon Badkamer van 8,5 m² op keramische tegel met: -douche -toilet -enkele lavabo op meubel -aansluiting wasmachine en droogkast    Kelder van 20 m².
Buiten: Ruime buitenkoer van 37,5 m². Opbergruimte van 3,5 m².
BIJZONDERHEDEN: Volledig gerenoveerd tussen 2012 en 2019. Vliegenramen Rolluiken Airco
Mogelijkheid tot het aangaan van een abonnement voor het onbeperkt parkeren aan de overkant van de straat.
Stedenbouwkundige inlichtingen: vergunning aanwezig, verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen maatschappelijke herstelmaatregel opgelegd, woongebied.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 289.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1930
Grond oppervlakte
95 m2
Bewoonbare oppervlakte
140 m2
Referentie
M1K4G8MGSLKX
Makelaar Code
1317807
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nog niet aangevraagd
Prijs Geschiedenis
01 May 2024
€289.000 / Janssen en Janssen
17 Apr 2024
€299.000 / Janssen en Janssen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com