Home Te Koop Huis 2660 Hoboken
Berkenrodelei 46



immo Kaart

Berkenrodelei 46, 2660 Hoboken

Huis Te Koop in Hoboken
100 m² wonen
100 m² perceel
3 slaapkamers

Berkenrodelei 46 - 2660 Hoboken - grote eengezinswoning, of een potentieel ingedeeld studio en ruim appartement.Kom dan zeker deze woning ontdekken! Het is gelegen nabij het centrum van Hoboken, op wandelafstand van de winkelstraten en het openbaar vervoer

Bij het betreden van de woonst komen we in een inkomhal met een mooie ruimte voor fietsen . Doordat er hier een tweede inkomdeur staat,geeft dit ook een mogelijkheid tot gebruik als parkeerplaats voor een kleine auto, mits aanpassingen.

Van hieruit kunt u naar de gelijkvloerse studio gaan.Hier bevindt zich de leefruimte met slaaphoek en een apart toilet.De badkamer bevindt zich in de kelderverdieping.Verder door bevindt zich een ruime keuken dat toegang geeft tot een zalige stadstuin.

Op het eerste verdieping kom je uit op een ruime woonkamer met wc en keuken.Achteraan de woonkamer geeft uit op een subliem terrasje dat verbonden is met de stadstuin via een authentieke draaitrap.

Op het 2de verdieping heb je 2 slaapkamers en een badkamer met bad en lavabomeubel, wc en aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

Door de hoge plafonds en de vele raampartijen wordt het ruimtegevoel geaccentueerd met een mooie lichtinval.De houten ramen zijn voorzien van dubbel glas.De woning is gebouwd volgens de klassieke bouwmethodes, zo zijn de wanden opgetrokken met klassieke gevelsteen, is er een plat dak met roofing en volledig vernieuwd en geïsoleerd volgens hedendaagse normen.CV heeft een brander van het merk VAILLANT.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 298.000
Kadastraal Inkomen
€ 562
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1950
Grond oppervlakte
100 m2
Bewoonbare oppervlakte
100 m2
Referentie
4076720210614101617
EPC Waarde
227 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Jun 2021
€298.000 / --
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com