Kaart

Doelstraat 54

3320 Hoegaarden Huis Te Koop
325 m² wonen
157 m² perceel
3 slaapkamers

* * *

Doelstraat 54 - 3320 Hoegaarden - Omschrijving:
Dit mooi, recent gerenoveerd handelspand bevindt zich in het centrum van Hoegaarden en biedt 2 aangename, modulaire handelsruimtes op het gelijkvloers.
Ligging: het pand bevindt zich op de hoek van de Doelstraat met de Koningin Astridstraat in het centrum van Hoegaarden en biedt alle faciliteiten in de nabije omgeving. Bushaltes zijn vlakbij, de aansluiting met de E40 bevindt zich op een 4-tal km en het station van Tienen op 7 km.
Dit handelspand is beschikbaar bij notariële akte.
INDELING
Gelijkvloers
Handelspand
Inkom, eerste ruimte met aparte toiletruimte: via de dubbele houten deur met glaspartijen bereikt men de eerste handelsruimte vooraan het pand. Links van de deur bevindt zich een grote, vaste raampartij die hier voor veel en aangenaam daglicht zorgt. Van hieruit leiden schuifdeuren rechtdoor naar de praktijkruimte en links naar de toiletruimte. Langs de met hout beklede wand geeft een dubbele kastdeur toegang tot de afzonderlijke nutsvoorzieningen van het handelspand. De vloer is bekleed met zwart-witte retrotegels met siermotief.
Praktijkruimte met aparte doucheruimte: via de schuifdeur rechtdoor bereikt men de tweede praktijkruimte, waar 2 grote, vaste raampartijen uitgeven aan straatkant en ook hier voor veel daglicht zorgen. Ook deze ruimte heeft aangename afmetingen en langs de achterwand bevindt zich een werktablet met een wastafel en opberglades onderaan. Links leidt een opstapje naar de inloopdouche, die is uitgerust met een rain shower. De wanden in de douche zijn over de volledige hoogte bekleed met een witte, rechthoekige tegel. De vloer in de praktijkruimte is bekleed met dezelfde retrotegel als in de eerste ruimte, wat het perfect mogelijk maakt om de scheiding tussen de 2 ruimtes weg te nemen of te verplaatsen.
Aandachtspunten:
- Modulaire wanden
- Afzonderlijke nutsvoorzieningen
- CV met condenserende ketel (aardgas)
- Toegang tot de kelderverdieping bespreekbaar
Conclusie:
Dit recent gerenoveerde handelspand biedt 2 mooie, heldere ruimtes op het gelijkvloers met een aparte toiletruimte en doucheruimte en afzonderlijke nutsvoorzieningen. Het pand bevindt zich op de hoek van de Doelstraat met de Koningin Astridstraat in het centrum van Hoegaarden en biedt alle faciliteiten in de nabije omgeving. Bushaltes zijn vlakbij, de aansluiting met de E40 bevindt zich op een 4-tal km en het station van Tienen op 7 km.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 125.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.289
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1918
Grond oppervlakte
157 m2
Bewoonbare oppervlakte
325 m2
Referentie
W2E-4SBTDM3E
EPC Waarde
209 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
2997623-KNR-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Mar 2024
€125.000 / Itimmo
13 Nov 2023
€499.000 / Itimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com