Home Te Koop Huis 3320 Hoegaarden
Brouwerij Loriersstraat
Kaart

Brouwerij Loriersstraat

3320 Hoegaarden Huis Te Koop
380 m² wonen
809 m² perceel
7 slaapkamers

Dit charmante vastgoed beschikt over talrijke potenties, zoals het gemakkelijk combineren van een woonhuis met een eigen praktijk, bedrijfsactiviteiten, een kangoeroewoning of gewoon als een ruime woning.

De gelijkvloerse etage bevat twee kamers, voorzien van kitchenette en doucheruimte. De open keuken is uitgerust met een kookeiland, aansluitend vindt u een bijkeuken en wasruimte/berging. Aan de achterkant bevindt zich een ruimte met veel lichtinval dankzij grote schuiframen, en biedt een prachtig uitzicht op de velden.

De tuin, met zwemvijver en gezellig terras (deels overdekt), geeft u een Provençaals gevoel, inclusief een panoramisch zicht aan de achterzijde!

Op de eerste verdieping vindt u een gerenoveerde open multifunctionele ruimte met bureau, twee slaapkamers en een badkamer. Daarnaast is er een bergzolder.

Het linkerdeel van de woning, gebouwd in 2009, bestaat momenteel uit twee appartementen, elk met eigen kitchenette en badkamer.

Buiten zijn er twee parkeerplaatsen met een elektrische laadpaal.

Het pand is op loopafstand van het centrum van Hoegaarden, waar u verschillende winkels, horeca en scholen vindt.

Voor natuurliefhebbers zijn er tal van wandelroutes in de buurt.

Altijd al gedroomd om te genieten van een adembenemende zonsondergang in uw eigen tuin? Grijp dan deze unieke kans!

Let op: zowel het gebouw als de grond hebben een D-score qua overstromingsrisico. Dit betekent dat er volgens de meest recente modellen een risico bestaat op overstroming eens per 100 jaar, hoewel dit in het verleden mogelijk nog niet heeft plaatsgevonden.

* * *

Brouwerij Loriersstraat - 3320 Hoegaarden - Grote woning waar natuur en baksteen één geheel worden.
Indeling is als volgt: gemeenschappelijke inkomhal waarbij je toegang hebt tot 2 bergings, het oude deel en het nieuwe deel.
Het nieuwe deel is als je binnenkomt aan de linkerzijde gelegen. Hierbij heb je op het gelijkvloers een hal met toegang tot een badkamer met toilet en douche en een polyvalente ruimte met keukentje. Via de trap in de hal ga je een verdieping hoger waar je een adembenemend uitzicht hebt, hier is een grote open ruimte, kitchenette en een badkamer met toilet en douche. 
De ingang van het oudere gebouw is als je binnenkomt rechtdoor (de 2 bergingen zijn rechts). Je komt hier eerst toe in een open, langwerpige leefruimte waarbij alle schuiframen open kunnen. hier heb je een mooi uitzicht op de ondergaande zon. Een halve etage naar beneden en je hebt opnieuw een grote berging, eetplaats, keuken met keukeneiland en een aparte berging waarna je de wasplaats hebt. Het reeds besproken deel van het oudere deel is moderner gerenoveerd. Op het gelijkvloers kan je ook verder lopen naar een minder modern gerenoveerd deel. Je gaat via de keuken naar de 'oorspronkelijke' inkomhal waarbij je toegang hebt tot een apart toilet, technische ruimte en 2 kamers waarvan 1 met een kitchenette en 1 met een douchekamer. 
Op de eerste verdieping heb je een open ruimte met een kantoorruimte, deze open ruimte loopt gelijk met oa de keuken. Vervolgens een halve etage naar beneden en dan komen we boven het oudere, minder modern gerenoveerde deel. Eerst komen we in een ruime nachthal om vervolgens nog 2 kamers en een badkamer met toilet en wellnesbad aan te treffen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 575.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1875
Grond oppervlakte
809 m2
Bewoonbare oppervlakte
380 m2
Referentie
9PKCGLP75L3G
Makelaar Code
5642349
EPC Waarde
399 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20190327-0002145240-res-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet meegedeeld
Dagvaarding uitgebracht
Niet meegedeeld
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet meegedeeld
Verkavelingsvergunning
Niet meegedeeld
Bestemming
Niet meegedeeld
Overstromingsgebied
Mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
13 Dec 2023
€575.000 / Immodrome
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com