Home Te Koop Huis 3320 Hoegaarden
Kalverstraat 9
Kaart

Kalverstraat 9

3320 Hoegaarden Huis Te Koop
371 m² perceel

* * *

Kalverstraat 9 - 3320 Hoegaarden - VERKOOP ONDER REGISTRATIERECHTEN (3% of 12%)!

Op zondag te voet naar de bakker? Het kan! Deze karaktervolle nieuwbouwwoning in centrum Hoegaarden ligt op wandelafstand van winkels, horeca, de bakker, de sporthal, de bibliotheek, de apotheek,.... Eerder voorstander van rust en groen? Op slechts 5 min wandelen bent u uit het centrum en staat u midden in de velden. Tot slot is ook een vlotte bereikbaarheid verzekerd met de oprit van de E40 op slechts 5 min rijden. 

Binnen valt meteen op dat de wonining zéér kwalitatief werd afgewerkt. Zo heeft u een mooie glazen wand tussen leefruimte en hal, prachtig op maat gemaakte stalen trap met houten treden, blokdeuren waar mogelijk, Italiaanse tegels, gepolierde beton in berging en garage en een architecturale buitenafwerking. De woning werd bovendien volledig geschilderd! Enkel de keuken dient u nog zelf te plaatsen. Dit geeft u de vrijheid om uw eigen touch te geven, zonder de stress van een hele verbouwing. 

Momenteel beschikt de woning over 3 ruime slaapkamers en 1 badkamer. In de afgewerkte polyvalente ruimte bovenaan is er ruimte voor nog 2 extra slaapkamers en 1 extra badkamer. 

Als extra troef heeft de woning een volledig afgewerkte en omheinde zuidgerichte tuin met veel privacy. Ook de voortuin van de woning is reeds aangeplant en beschikt over een brede oprit.

Tot slot werd er ook rekening gehouden met het energiezuinige luik. Zo is de woning voorzien van vloerverwarming en ruim voldoende isolatie van het dak met papiercellulose. Dit resulteert in een tussentijds E-peil van E38.
Indien u als koper 14 zonnepanelen van 330 Wp plaatst, beschikt u over een BEN-woning met een E-peil < E20. Dit is een investering die zichzelf terugbetaald gezien de bijhorende vrijstelling van de onroerende voorheffing gedurende de eerste 5 jaar en uiteraard de lagere energiefactuur. 

Interesse in een bezoek of heeft u een vraag? Contacteer ons via 0491 90 99 90 of via nieuwbouw@living-stone.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 548.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
371 m2
Referentie
PD09-JTQITYG
Prijs Geschiedenis
21 Feb 2024
€548.000 / Livingstone
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com