Home Te Koop Huis 1560 Hoeilaart
Joseph Kumpsstraat 3a
Kaart

Joseph Kumpsstraat 3a

1560 Hoeilaart Huis Te Koop
236 m² wonen
301 m² perceel
3 slaapkamers

Deze instapklare woning is strategisch gelegen nabij het centrum van Maleizen en Hoeilaart. Het charmante pand ligt op wandelafstand van de lokale supermarkt, verschillende winkels en openbaar vervoer, perfect voor diegenen die graag alles binnen handbereik hebben.

Met een perceeloppervlakte van circa 3a01ca biedt deze ruime woning met een bewoonbare oppervlakte van ongeveer 236m² comfortabel wonen. Bij binnenkomst vindt u de inkomhal met vestiaire en toilet. De gezellige woonkamer met open haard en aangrenzende eetkamer beslaat ongeveer 43m². De moderne, volledig uitgeruste keuken (24m²) is voorzien van een vaatwasser, elektrische kookplaat, spoelbak, koelkast, diepvriezer en dampkap, en leidt naar een veranda van 22m² met toegang tot de tuin. Een handige berging/wasplaats completeert de benedenverdieping.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers van respectievelijk 10m² en 18m², waarvan één met dressing en toegang tot de badkamer. De badkamer is uitgerust met een bad, dubbele lavabo en toilet. Daarnaast is er een bureau van ongeveer 6m² dat toegang geeft tot het balkon of tweede terras van ongeveer 10m².

De tweede verdieping beschikt over een polyvalente zolder van 58m², momenteel gebruikt als derde slaapkamer maar kan eventueel opgesplitst worden in twee extra kamers. Verder is er een technische ruimte aanwezig.

Enkele leuke extra's zijn de gasverwarming, dubbele beglazing, vliegenramen, een noordwest gerichte tuin, tuinhuis, opslagzolder en 2 parkeerplaatsen voor de woning. Het EPC bedraagt 177kWh/m².

Tot slot is deze woning niet gevoelig voor overstromingen, met een perceelscore en gebouwenscore (P- en G-score) van A. De verstrekte informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en niet juridisch bindend. Mis deze unieke kans niet, kom vandaag nog langs voor een bezichtiging!

* * *

Joseph Kumpsstraat 3a - 1560 Hoeilaart - Verrassende instapklare woning gelegen op een perceel van +/-3a01ca vlakbij het centrum van Maleizen en Hoeilaart, gelegen op wandelafstand van de plaatselijke supermarkt, winkels en het openbaar vervoer.

Deze woning heeft een bewoonbare oppervlakte van +/-236m² en bestaat uit: inkomhal met vestiaire - toilet met lavabo - woonkamer met open haard + eetkamer (+/-43m²) + volledig uitgeruste open keuken (vaatwasser, elektrische kookplaat, dampkap, spoelbak, koelkast, diepvriezer) (+/-24m²) met aansluitende veranda (+/-22m²) met toegang tot de tuin - berging/wasplaats.

Eerste verdieping: 2 slaapkamers (+/-10m², +/-18m²), waarvan één met dressing (+/-6m²) en toegang tot de badkamer - badkamer (bad, dubbele lavabo, toilet) - bureau (+/-6m²) met toegang tot het balkon/tweede terras (+/-10m²).

Tweede verdieping: polyvalente ingerichte zolder die momenteel benut wordt als 3e slaapkamer (+/-58m2) maar eventueel kan opgesplitst worden in 2 kamers - technische ruimte

Extra informatie: verwarming op gas - dubbele beglazing aluminium - vliegenramen - noordwest gerichte tuin - tuinhuis - opslagzolder - 2 parkeerplaatsen voor de woning - EPC: 177kWh/m².

Overstromingsrapport:
- Perceelscore of P-score: A
- Gebouwenscore of G-score: A

De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 645.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2001
Grond oppervlakte
301 m2
Bewoonbare oppervlakte
236 m2
Referentie
IGP2V9658FAI
Makelaar Code
5905168
EPC Waarde
177 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240324-0003187354-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
1
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
09 Apr 2024
€645.000 / Clintimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com