Home Te Koop Huis 3730 Hoeselt
Pasbrugstraat 99
Kaart

Pasbrugstraat 99

3730 Hoeselt Huis Te Koop
187 m² wonen
551 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze verborgen parel nabij het schilderachtige Rijkhoven. Deze te renoveren woning biedt een wereld aan mogelijkheden voor de creatieve doehetzelver. Het pand, compleet met een ruime garage, is de perfecte basis om een eigen droomhuis tot leven te brengen.

Bij binnenkomst op het gelijkvloers leidt de inkomhal je naar twee afzonderlijke leefruimtes. Eén ruimte is de ideale setting voor gezellige avonden met een knusse tv-hoek en eetplaats. Daarnaast bevindt zich de keuken die uitkijkt op de sfeervolle binnenkoer. De tweede living kan ingevuld worden als studeerkamer of kinderspeelruimte. Via deze kamer bereik je de binnenkoer en de royale garage van maar liefst 100 m²!

De eerste verdieping huisvest drie ruime slaapkamers, praktische bergruimte en een vernieuwde badkamer. Een vaste trap leidt naar de tweede verdieping die nog eens 80 m² extra ruimte biedt voor bijvoorbeeld hobbykamers of extra slaapvertrekken.

De afgelopen jaren hebben verschillende onderhoudswerken plaatsgevonden. Zo is de woning verrijkt met nieuwe klinkers en geeft de gevel indruk met frisse blauwe steen. Daarnaast is de garage voorzien van een nieuw dak uit sandwichpanelen en een moderne sectionaalpoort.

Samengevat biedt deze woning tal van renovatiemogelijkheden, beschikt over een grote garage, een vaste trap naar de zolder voor extra ruimte en is al gedeeltelijk onderhouden.

Wil je graag een huis omtoveren tot jouw unieke thuis? Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op via 089/50.35.85 of info@immopa.be. Jouw renovatieavontuur begint hier!

* * *

Pasbrugstraat 99 - 3730 Hoeselt - Te renoveren woning met veel mogelijkheden

Ben jij op zoek naar een project waar je je creativiteit op kan loslaten? Dan is deze te renoveren woning nabij het charmante Rijkhoven precies wat je zoekt. Met een grote garage en talloze renovatiemogelijkheden biedt deze woning de ideale kans om jouw droomhuis te realiseren.

Indeling:
Op het gelijkvloers is er de inkomhal met toegang tot twee verschillende leefruimtes. Zo is er de eerste leefkamer met een aangename tv-hoek en eetplaats. Naast de eetplaats is er keuken met zicht op de gezellige binnenkoer. De andere leefruimte kan dienst doen als bureauruimte of als speelkamer voor de kinderen. Achter de leefruimte vinden we de binnenkoer terug met toegang tot de grote garage van 100 m²!

Op de eerste verdieping vinden we drie ruime slaapkamers, een opbergruimte en een vernieuwde badkamer terug. Via de vaste trap naar de tweede verdieping kunnen er bijkomende hobby- of slaapkamers voorzien worden. Goed voor een extra 80 m² bruikbare oppervlakte.

Doorheen de jaren zijn meerdere werken uitgevoerd aan de woning. Zo zijn enkele jaren geleden nieuwe klinkers gelegd alsook is de gevel voorzien van nieuwe blauwe steen. Verder is op de garage een nieuw dak uit sandwichpanelen geplaatst en is hier een nieuwe sectionaalpoort voorzien.


Troeven opgelijst:
- veel renovatiemogelijkheden
- grote garage
- vaste trap naar zolder voor extra kamers
- meerdere onderhoudswerken uitgevoerd


Ben jij op zoek naar een woning waar je jouw eigen stempel kan drukken?
Neem dan vandaag nog contact op met ons via 089/50.35.85 of info@immopa.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 249.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1934
Grond oppervlakte
551 m2
Bewoonbare oppervlakte
187 m2
Referentie
2V5TLGNQF4A4
Makelaar Code
3227
EPC Certificaat
20240315-0003178170-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nog niet aangevraagd
Dagvaarding uitgebracht
Nog niet aangevraagd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nog niet aangevraagd
Verkavelingsvergunning
Nog niet aangevraagd
Bestemming
Nog niet aangevraagd
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
10 Apr 2024
€249.000 / --
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com