Home Te Koop Huis 3730 Hoeselt
Hooilingenstraat 62
Kaart

Hooilingenstraat 62

3730 Hoeselt Huis Te Koop
Prijs op aanvraag Lening simuleren

* * *

Q1: Wat is er zo bijzonder aan deze locatie?
A1: Deze locatie is autoluw en biedt veel ruimte voor ontmoetingen en ontspanning. Er zijn gezellige doorsteekjes en groenovergoten pleinen waar kinderen heerlijk kunnen ravotten. Het buurtgevoel staat centraal, met veel mogelijkheden om banden te smeden en herinneringen te maken.

Q2: Wat is het gevarieerde aanbod?
A2: Het gevarieerde aanbod bestaat uit eigentijdse en karaktervolle woningen die geschikt zijn voor elke gezinssituatie.

Q3: Is er veel keus op het gebied van vermaak?
A3: Ja, er is veel keus op het gebied van vermaak. De doorsteekjes en groenovergoten pleinen zijn ideaal voor het ravotten en er zijn verschillende opties voor het smeden van banden, zoals burenbarbecues.

Q4: Is de locatie autoluw?
A4: Ja, de locatie is autoluw.

Q5: Worden er activiteiten georganiseerd om ervoor te zorgen dat er een buurtgevoel ontstaat?
A5: Ja, er worden activiteiten georganiseerd om ervoor te zorgen dat er een buurtgevoel ontstaat. Bijvoorbeeld burenbarbecues.

* * *

Hooilingenstraat 62 - 3730 Hoeselt - Toplocatie voor elke gezinssituatieAutoluwe woonbuurt met doorsteekjesEigentijdse en karaktervolle woningenRuim en gevarieerd aanbodSinds dag één ligt de focus van dit project op het buurtgevoel. Het resultaat? Een autoluw woonpark met veel ruimte voor ontmoeting en ontspanning. Wandel en fiets je graag? Dan ben je ongetwijfeld tuk op de gezellige doorsteekjes en groenovergoten pleinen. Je kinderen kunnen er heerlijk ravotten. Zeker bij de zoveelste burenbarbecue. Hier smeed je banden voor het leven. En maak je herinneringen aan de lopende band.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Referentie
2968420210510144820
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com