Home Huis 9308 Hofstade
Blektestraat 34
Kaart

Blektestraat 34

9308 Hofstade Huis
3 slaapkamers
€320.000

Ontdek deze geweldige woning, centraal gelegen en volledig gerenoveerd met hoogwaardige materialen. Deze lichtovergoten woning biedt op de begane grond een inkomhal, een volledig uitgeruste keuken, een woonkamer, een apart toilet met wastafel en een automatische garage die functioneert als fietsenstalling en opslagruimte.

Op de eerste verdieping vind je de master bedroom, een badkamer voorzien van een inloopdouche, bad en dubbele wastafel en een tweede apart toilet. Het tweede verdiep huisvest twee extra slaapkamers.

De woning wordt gecompleteerd door een ruime koer met elektriciteitspunt en waterkraan. De energie-efficiëntie is uitzonderlijk goed met een EPC-label A en de elektriciteit voldoet aan de conformiteitsnormen.

Word jij de nieuwe eigenaar van deze kwalitatieve en energiezuinige woning? Dit is een niet te missen kans voor iedereen die op zoek is naar een woning met een perfecte balans tussen comfort en duurzaamheid.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Blektestraat 34 - 9308 Hofstade - Deze prachtige centraal gelegen woning werd van A tot Z gerenoveerd met hoogwaardige materialen.De lichtrijke woning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal, volledig uitgeruste keuken, woonkamer, afzonderlijk toilet met lavabo en een automatische garage dat dienst doet als fietsenberging en stockageruimte.Op het 1ste verdiep bevindt zich de master bedroom, badkamer uitgerust met inloopdouche, bad en dubbele lavabo en een 2de afzonderlijk toilet.Op het 2de verdiep bevinden zich nog 2 slaapkamers.Verder beschikt de woning over een ruime koer met elektriciteitspunt en waterkraan.Zeer gunstige EPC-label A en elektriciteit conform!Word jij de nieuwe eigenaar van deze kwaliteitsvolle en energiezuinige woonst?

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 320.000
Kadastraal Inkomen
€ 327
Algemeen
Type
Huis
Referentie
76A2ZSSCT7MN
Makelaar Code
3696117
EPC Waarde
96 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€320.000 / Immo De Rick
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com