Home Te Koop Huis 3220 Holsbeek
Leuvensebaan 254
Kaart

Leuvensebaan 254

3220 Holsbeek Huis Te Koop
350 m² wonen
702 m² perceel
5 slaapkamers

Immo3000 presenteert twee nieuwe, zuidelijk georiënteerde bouwkavels op een prachtige locatie aan de voet van de Kesselberg in Holsbeek, slechts een steenworp afstand (100m) van Kessel-Lo. Deze percelen, elk met meer dan 7 are, bieden de mogelijkheid om grote halfopen woningen van meer dan 350 m² te realiseren. Indicatieve visualisaties tonen het maximale bouwvolume, waarbij u kunt kiezen voor een schuin of plat dak.

Wat deze bouwkavels onderscheidt, is hun uitstekende ligging. Alle nodige faciliteiten zoals scholen, bakkerijen, winkels en recreatiemogelijkheden liggen binnen handbereik. De snelwegoprit is minder dan 1km verwijderd, terwijl het provinciale domein slechts een fietstocht van 10 minuten is en Leuven centrum een kwartiertje. Toch geniet u van het groen met de Kesselberg als achtertuin!

U heeft de keuze om de grond als louter bouwgrond aan te kopen, of een sleutel-op-de-deur project in samenwerking met één van onze betrouwbare bouwpartners.

Door voor deze nieuwbouwwoningen te kiezen, profiteert u onder andere van een ruime selectie aan hoogwaardige materialen, waaronder een keuze uit 30 soorten gevelstenen en vloeren, 15 kleuren voor de buitenzijde raamprofielen, ventilatiesysteem D, vloerverwarming op aardgas of een warmtepomp, twee trappen in beuk of rubberhout, en een keuken voorzien van Whirlpool tot Siemens apparatuur. Dit alles wordt gecombineerd met hoge isolatiewaarden (E-peil -20).

U kunt kiezen voor een ruwbouw winddichte versie of een volledig afgewerkt project. Voor de instapklare versie betaalt u €788.000 all-in (incl. BTW, registratie, notaris, enz.).

Indien u klaar bent voor een zorgeloze toekomst, dan is dit uw kans! Wilt u meer weten over hoe u uw bouwdroom zou kunnen realiseren op deze geweldige locatie? Bel naar 016/603000 en we bespreken graag de mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie op kantoor.

* * *

Leuvensebaan 254 - 3220 Holsbeek - Immo3000 heeft 2 kersverse, zuid-georiënteerde, bouwloten te koop op een super locatie aan de voet van de Kesselberg in Holsbeek (100m van Kessel-Lo). De bouwloten bestaan uit 2 percelen van elk meer dan 7 are en bieden beiden de kans op het bouwen van een grote half-open woning van meer dan 350 m² bewoonbaar. De indicatieve renders geven een goed beeld van het maximale bouwvolume. Keuze tussen zadeldak of plat dak.

De locatie van deze bouwloten is superieur. Alle faciliteiten zoals scholen, bakkers, winkels, ontspanning etc op een boogscheut. Oprit van de autostrade op minder dan 1km. Het provinciaal domein op 10min fietsen en centrum Leuven op een klein kwartier. Maar toch in het groen met de Kesselberg in de tuin!

Deze grond kan aangekocht worden als zuiver bouwgrond of met constructie (sleutel op de deur) in samenwerking met één van onze vaste bouwpartners.

What's in it for you?
Ruime keuze aan kwalitatieve materialen (keuze tussen een 30tal gevelstenen en vloeren, 15 kleuren voor de raamprofielen buitenkant), ventilatiesysteem D, vloerverwarming op aardgas of warmtepomp, 2 trappen in beuk of rubberwood, keuken met toestellen van Whirlpool tot Siemens en dit alles gecombineerd met een hoge isolatie (E-peil -20).

Deze nieuwbouw kan zowel ruwbouw winddicht aangekocht worden als volledig afgewerkt.

Voor de instapklare versie betaal je 788.000 euro ALL-IN (incl BTW, registratie, notaris, ... ) :

- Constructie = €372.210 excl 21% BTW (incl architect, EPB, veiligheidcoord, ventilatie, riolering, ...)
- Grond = €286.500 excl 12% registratie / notaris

Ben je klaar om zorgeloos te genieten van de toekomst. Grijp dan nu vast en zeker je kans.

Benieuwd hoe u uw bouwdroom op deze knappe locatie kan realiseren?
Bel 016/603000 en wij lichten de mogelijkheden graag toe bij een tas koffie op kantoor.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 659.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2024
Grond oppervlakte
702 m2
Bewoonbare oppervlakte
350 m2
Referentie
GZSPO5Y9868K
Makelaar Code
2024_HOLS032N2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Geen afgebakende zones
Prijs Geschiedenis
10 Apr 2024
€659.000 / Immo 3000
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com