Home Te Koop Huis 3220 Holsbeek
Leuvensebaan 254
Kaart

Leuvensebaan 254

3220 Holsbeek Huis Te Koop
350 m² wonen
724 m² perceel

Immo3000 presenteert met trots twee gloednieuwe, zuidelijk georiënteerde bouwpercelen op een fantastische locatie aan de voet van de Kesselberg in Holsbeek, slechts 100 meter verwijderd van Kessel-Lo. Deze ruime bouwpercelen, elk ruim boven de 7 are, bieden de mogelijkheid om een royale half-open woning te bouwen van meer dan 350m² woonoppervlakte. De meegeleverde renders geven een uitstekend beeld van het maximale bouwvolume, waarbij u de keuze heeft tussen een zadeldak of een plat dak.

Deze bouwpercelen bieden de ideale locatie met nabijheid tot scholen, bakkerijen, winkels en recreatievoorzieningen, allemaal binnen handbereik. De oprit van de snelweg is minder dan 1 kilometer verwijderd, het provinciaal domein ligt op 10 minuten fietsen en het centrum van Leuven is slechts een kwartiertje rijden. En dat alles met het groene decor van de Kesselberg als achtertuin!

U kunt ervoor kiezen deze grond als los percceel aan te kopen of u kunt opteren voor een volledige sleutel-op-de-deur oplossing in samenwerking met onze betrouwbare partners.

Ons aanbod omvat een ruime selectie van kwaliteitsmaterialen, waaronder een keuze uit ruim 30 gevelstenen en vloertypen, 15 kleuren voor de buitenkant van de raamprofielen, een ventilatiesysteem D, vloerverwarming op aardgas (Viessmann), twee trappen in beuk of rubberhout, en een keuken uitgerust met toestellen van Whirlpool of Siemens. Dit allemaal gecombineerd met hoge isolatiewaarden.

Deze nieuwbouw kan zowel als ruwbouw winddicht als volledig afgewerkt aangekocht worden. Voor de instapklare versie betaalt u €820.000 all-in (inclusief BTW, registratie, notaris etc.). De constructiekosten bedragen €398.485 exclusief 21% BTW, de grondkosten zijn €286.500 exclusief 12% registratie/notariskosten.

Bent u klaar voor een zorgeloze toekomst op een prachtige locatie? Mis deze kans dan niet!

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw bouwdroom te realiseren op deze aantrekkelijke locatie? Bel ons op 016/603000 en we bespreken graag de mogelijkheden onder het genot van een kop koffie op ons kantoor.

* * *

Leuvensebaan 254 - 3220 Holsbeek - Immo3000 heeft 2 kersverse, zuid-georiënteerde, bouwloten te koop op een super locatie aan de voet van de Kesselberg in Holsbeek (100m van Kessel-Lo). De bouwloten bestaan uit 2 percelen van elk meer dan 7 are en bieden beiden de kans op het bouwen van een grote half-open woning van meer dan 350 m² bewoonbaar. De indicatieve renders geven een goed beeld van het maximale bouwvolume. Keuze tussen zadeldak of platdak.

De locatie van deze bouwloten is superieur. Alle faciliteiten zoals scholen, bakkers, winkels, ontspanning etc op een boogscheut. Oprit van de autostrade op minder dan 1km. Het provinciaal domein op 10min fietsen en centrum Leuven op een klein kwartier. Maar toch in het groen met de Kesselberg in de tuin!

Deze grond kan aangekocht worden als perceel op zich of ineens als sleutel op de deur in samenwerking met één van onze betrouwbare partners.

What's in it for you?
Ruime keuze aan kwalitatieve materialen (keuze tussen een 30tal gevelstenen en vloeren, 15 kleuren voor de raamprofielen buitenkant), ventilatiesysteem D, vloerverwarming op aardgas (Viessmann), 2 trappen in beuk of rubberwood, keuken met toestellen van Whirlpool of Siemens en dit alles gecombineerd met een hoge isolatie (12cm pur in de muren, 12cm vloerisolatie en 22cm isolatie in het dak) .

Deze nieuwbouw kan zowel ruwbouw winddicht aangekocht worden als volledig afgewerkt.

Voor de instapklare versie betaal je 820.000 euro ALL-IN (incl BTW, registratie, notaris, ... ) :

- Constructie = €398.485 excl 21% BTW (incl architect, EPB, veiligheidcoord, ventilatie, riolering, ...)
- Grond = €286.500 excl 12% registratie / notaris

Ben je klaar om zorgeloos te genieten van de toekomst. Grijp dan nu vast en zeker je kans.

Benieuwd hoe u uw bouwdroom op deze knappe locatie kan realiseren?
Bel 016/603000 en wij lichten de mogelijkheden graag toe bij een tas koffie op kantoor.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 685.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
724 m2
Bewoonbare oppervlakte
350 m2
Referentie
N22SPP2YF7BW
Makelaar Code
2024_HOLS032N1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Geen afgebakende zones
Prijs Geschiedenis
10 Apr 2024
€685.000 / Immo 3000
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com