Kaart

Kriesberg 11

3220 Holsbeek Huis Te Koop
174 m² wonen
10.500 m² perceel
4 slaapkamers

Ontdek de charmes van het landelijke Nieuwrode en kom tot rust op de Kriesberg. Deze majestueuze eigendom beslaat een indrukwekkende oppervlakte van 1ha en 05ca, compleet met panoramisch uitzicht over de schilderachtige omgeving van Nieuwrode en de Kriesberg. Omringd door boomgaarden, weilanden en bossen, voelt deze locatie authentiek aan en brengt het landelijk gevoel naar boven.

Hoewel deze woning renovatie vereist, biedt het enorme potentieel om te transformeren in een prachtige vastgoedparel. De structuur en het dak zijn nog steeds stevig, wat een solide basis vormt voor renovatie. De begane grond bestaat uit een slaapkamer, een woonkamer, een keuken, een apart toilet en een inpandige garage. Op de eerste verdieping bevinden zich drie extra slaapkamers, waarvan één toegang heeft tot een extra ruimte die als dressing kan dienen. De badkamer is uitgerust met een ligbad en een wastafel. De zolder is ruim en kan via een vaste trap worden omgebouwd tot extra kamers. Verder beschikt de woning nog over een inpandige garage en een ruime, droge kelder. Houd er rekening mee dat de woning aan de renovatieplicht (EPC F) onderworpen is.

Ben je op zoek naar landelijk wonen met een adembenemend groenzicht? Dan moet je deze woning zeker bezoeken! Maak nu een afspraak via 0470 55 64 24 of info@immolivit.be.

* * *

Kriesberg 11 - 3220 Holsbeek - Welkom in het groen op de Kriesberg in Nieuwrode.
Dit pand biedt zuidelijk en westelijk adembenemend uitzicht overheen Nieuwrode-Holsbeek en de Kriesberg. Het formidabel perceel is tot liefst 1ha en 05ca groot. De omliggende boomgaarden, weilanden en bossen zorgen voor een authentiek en landelijk gevoel. Daarnaast biedt de dorpskern van Nieuwrode lagere scholen, horecazaken en een buurtsupermarkt. De op- en afritten van de autostrade (E314) zijn na amper een kilometer te bereiken. Deze liggen verstopt achter de heuvel, waardoor er geen geluidshinder wordt ervaren. Het aangrenzende Aarschot heeft een goede treinverbinding en alle gewenste winkel- en schoolvoorzieningen.

De woning bevat op het gelijkvloers een living, een keuken, een aparte slaapkamer en een toilet. Bovendien is er een inpandige garage aanwezig. Op het eerste verdiep zijn er drie grote slaapkamers. De grootste kamer biedt toegang tot een extra ruimte die als dressing kan ingericht worden. De badkamer is van een ligbad en wastafel voorzien. De ruime zolder kan extra kamers, mits toevoeging van een vaste trap, opleveren. De zoldervloer bevat reeds isolatie. Eveneens is een ruime, droge kelder aanwezig.
De huidige energiescore is 566 (F) en dus dient er energetisch gerenoveerd te worden maar dit geeft ook kansen op hoge verbouwpremies en/of lage taksen.
De hectare grond achter en naast de woning is inbegrepen en wordt door de huidige eigenaar nog ingezaaid tot gras- en hooiland. Onderaan het perceel loopt nog een handige veldweg langs waar het perceel ook bereikbaar is. Een ware vastgoedparel!

Wil je wonen met een prachtig zicht over het groen? Dan is deze woning zeker jouw bezoek waard! Maak nu een afspraak via 0470 55 64 24 of info @immolivit.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 389.000
Kadastraal Inkomen
€ 582
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1964
Grond oppervlakte
10.500 m2
Bewoonbare oppervlakte
174 m2
Referentie
O-TAO-XJD13V
Makelaar Code
1996911
EPC Waarde
566 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20231122-0003047421-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
13 Apr 2024
€389.000 / Immo Liv’it
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com