Home Te Koop Huis 3220 Holsbeek
Leuvensebaan 272
Kaart

Leuvensebaan 272

3220 Holsbeek Huis Te Koop
3 slaapkamers

Deze ruime burgerwoning, gelegen op de grens van Holsbeek en Kessel-lo, biedt volop mogelijkheden voor renovatie. Met een totale oppervlakte van ongeveer 4 are, betreedt u de woning via een brede inkomhal die toegang biedt tot de woonkamer en eetkamer. De keuken en wasruimte bevinden zich aan de achterkant van het huis en leiden naar een recent aangelegd terras. De tuin is toegankelijk via een mooi aangelegde tuintrap.

Het huis heeft drie slaapkamers op de eerste verdieping, samen met een ruime badkamer die aan vernieuwing toe is. Een vaste trap leidt naar de zolder, die kan worden omgebouwd tot extra slaapkamers of een badkamer. De woning is uitgerust met regenwater- en putwaterfaciliteiten.

De ligging van de woning is ideaal voor natuurliefhebbers, met nabijgelegen toegang tot het Begijnenbos, Chartreuzebos en de Meesberg via de naastgelegen Dellestraat. Dit zijn perfecte locaties om te wandelen, fietsen en te genieten van de natuur.

Met de toevoeging van zonnepanelen kan deze woning gemakkelijk een EPC-label D bereiken, wat bijdraagt aan de energie-efficiëntie van de woning.

* * *

Leuvensebaan 272 - 3220 Holsbeek - Deze op te frissen, brede burgerwoning is uitstekend gelegen in Holsbeek op de grens met Kessel-lo en heeft een totale oppervlakte van ongeveer 4 are.
U komt de woning binnen in een zeer ruime en brede inkomhal, deze geeft toegang tot de woonkamer en eetplaats. 
Achteraan de woning bevindt zich de keuken met wasplaats. Deze geven uit op het pas aangelegde terras, de tuin is te bereiken via een aangelegde tuintrap.
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een ruime, te vernieuwe, badkamer. Er is een vaste trap voorzien om de zolder te bereiken en deze kan verbouwd worden tot extra slaapkamers/badkamer.
Regenwater en putwater aanwezig.
Via de naastliggende straat (Dellestraat) , kan u het Begijnenbos, Chartreuzebos en de Meesberg bereiken - ideale omgeving om te wandelen, te fietsen en van de natuur te genieten.
Mits het plaatsen van zonnepanelen komt u reeds aan EPC label D!!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 329.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1956
Referentie
BYT8PDOFDQSQ
Makelaar Code
5934742
EPC Waarde
415 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20240410-0003208214-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€329.000 / Immodrome
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com