Kaart

Meersel 1

2321 Hoogstraten Huis Te Koop
860 m² wonen
66441 m² perceel
7 slaapkamers
€2.995.000
Lening simuleren

* * *

Meersel 1 - 2321 Hoogstraten - Exclusief landhuis te Meer op ca 6,6 hectare grond
Exclusief landgoed met prachtig landhuis op ca 6,6 hectare grond te Meer op een boogscheut van de grens van Nederland.

Salons op parket en op natuursteen met haardpartij en een formeel eetgedeelte. Dit alles met panoramisch zicht op het domein, de vijver en de mooie terrassen. Schitterende luxe keuken in yachting style. Bar, fitnessruimte en lounge bij het zwembad. Wellness kamer met stoombad, sauna en infrarood sauna. Masterbedroom met luxueuze ensuite badkamer, gastenkamer, kinderkamers, extra badkamers. Het geheel is smaakvol en op topniveau afgewerkt . Conciërge appartement, technische ruimte en 6 garages. Home cinema, wijn en likeurkamer, waskamer, massagekamer, kantoor en vergaderruimte en biljartkamer.

Indeling
Zodra u zich op de oprijlaan begeeft, wordt u opgenomen in een overvloedig natuurlijk kader van bossen, glooiende gazonpartijen en vijver. We naderen het landhuis waar rust en discretie kenmerkend zijn.
Via de riante inkomhal met eikenhouten trap verschaffen we ons toegang tot de leefruimte waar u kan ontspannen in de salonhoek op parket of het salon bij de open haard met mantel in franse steen. Aansluitend is er de formele eetkamer. Het geheel van deze ruimtes op natuurstenen vloer, geeft uit op het riante terras met zicht op de glooiende tuin, de idyllische vijver en het romantische paviljoen.
Gekoppeld aan de leefruimte is de schitterende eetkeuken uitgerust met een weelde aan toestellen, gevat in een yachting concept.
De villa beschikt eveneens over een goed uitgeruste wellnessvleugel. We vinden er het zwembad met binnenterras, het stoombad, de sauna en infrarood sauna, de schitterende bar met rond buffet en de fitnesskamer.
In het souterrain bevindt zich de massagekamer, extra bergruimte, het home theater met comfortabele fauteuils, vervolgens de wijn en likeurkamer, een herenkamer met biljart, een vergaderruimte en een prachtig kantoor, eveneens in yachting style.
De rechtervleugel van het gebouw bevat een conciërge appartement met aparte toegang waarin een woon-, slaap- en eetgedeelte, de technische ruimte en 6 garages met automatische poorten.

Verdieping
De nachthal leidt naar de weelderige masterbedroom met luxueuze ensuite badkamer, gastenkamer, kinderkamers, extra badkamers. Het geheel is smaakvol en op topniveau afgewerkt .
Documenten EPC Bodemattest Bodemattest Bodemattest EPC

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 2.995.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1992
Grond oppervlakte
66441 m2
Bewoonbare oppervlakte
860 m2
Referentie
A8LHB2-PNN6H
Makelaar Code
02/9552
EPC Waarde
151 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
UC: 17839161
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Agrarisch gebied
Overstromingsgebied
Geen
Prijs Geschiedenis
15 Oct 2023
€2.995.000 / Hillewaere Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com