Home Huis 2321 Hoogstraten
Meerseweg 67
Kaart

Meerseweg 67

2321 Hoogstraten Huis
216 m² wonen
961 m² perceel
3 slaapkamers
€479.000

Op zoek naar een woning in Meer, vlakbij de Nederlandse grens? Ontdek dit charmante huis op een ruim perceel van ongeveer 961 m². Met drie slaapkamers, een badkamer, een royale woonkamer en een garage biedt dit pand voldoende ruimte.

Het gelijkvloers verwelkomt je met een inkomhal die voorzien is van een vestiaire. Van hieruit kom je in de uitgestrekte woonkamer, slim onderverdeeld in verschillende zones: een comfortabele zithoek met kachel, een rustige leeshoek, een veelzijdige ruimte die eventueel ook als derde slaapkamer kan dienen, en een open keuken met eetkamer. De volledig ingerichte keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur en afgewerkt met een granieten werkblad. Daarnaast bevindt zich een bergruimte, achterinkom, wasplaats met ingebouwde kasten, een apart toilet en de badkamer, compleet met wastafel, ligbad en douche.

Op de verdieping vind je de hoofdslaapkamer, uitgerust met ingebouwde kasten en een kleedruimte, alsook een derde slaapkamer. Een vlizotrap geeft toegang tot de handige opbergzolder.

De woning wordt omgeven door een ruime, volledig omheinde tuin met een groot terras. De garage biedt plaats aan één wagen. Enkele bijzondere eigenschappen van deze woning zijn onder meer de hoekligging van het perceel, ingebouwde rolluiken, garage en een opbergzolder met mogelijkheden voor uitbreiding. Met conformiteit EK en beschikbare EPC en indelingsplannen, is deze woning zeker een bezoekje waard. Kom dit pareltje in Meer ontdekken!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Meerseweg 67 - 2321 Hoogstraten - Woning gelegen te Meer op een perceel van ca. 961 m²
Deze woning is gelegen in Meer op een perceel van ca. 961 m², vlakbij de Nederlandse grens. Het pand omvat oa. 3 slaapkamers, 1 badkamer, een ruime leefruimte en een garage.

Indeling:
Gelijkvloers:
Via de inkomhal met vestiaire, bereikt men de ruime leefruimte. Deze is onderverdeeld in een zithoek met kachel, een knusse leeshoek, een polyvalente ruimte/derde slaapkamer en een open keuken met eetkamer. De keuken is volledig geïnstalleerd met de nodige toestellen en afgewerkt met een werkblad van graniet. Aangrenzend bevindt zich de bergruimte, de achterinkom, de wasplaats met inbouwkasten, een aparte toilet en de badkamer. Deze is ingericht met een wasmeubel, een ligbad en een douche.

Verdieping:
De nachthal met apart toilet geeft toegang tot de hoofdslaapkamer met inbouwkasten en dressing en de derde slaapkamer. De opbergzolder is te bereiken via een vlizotrap.

Tuin:
De tuin beschikt over een groot terras en is volledig omheind. De garage verleent plaats aan 1 wagen.

Buitengewone kenmerken:
- Hoekperceel
- Rolluiken
- Garage
- Opbergzolder met uitbreidingsmogelijkheden
- EK conform Documenten EPC Indelingsplan 2. Bodemattest

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 479.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1947
Grond oppervlakte
961 m2
Bewoonbare oppervlakte
216 m2
Referentie
YHCO65TGDPMA
Makelaar Code
02/9564
EPC Waarde
242 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20231117-0003042862-RES-2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
-
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
-
Verkavelingsvergunning
-
Bestemming
Woonuitbreidingsgebied
Overstromingsgebied
Geen
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2024
€479.000 / Hillewaere Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com