Kaart

Dreef 92

2328 Hoogstraten Huis Te Koop
204 m² wonen
599 m² perceel
2 slaapkamers

Deze goed onderhouden woning, gelegen in het hart van Meerle, Dreef, heeft een bruikbare vloeroppervlakte van ongeveer 204 m² en staat op een perceel van ongeveer 599 m². De woning is gunstig gelegen nabij alle voorzieningen en beschikt tevens over een aparte feestzaal waar allerlei evenementen kunnen worden georganiseerd.

Op de begane grond van de woning vindt u een commerciële ruimte met een ruime eetzaal, een compleet uitgeruste industriële keuken en een bar. Daarnaast beschikt het over sanitaire voorzieningen en vanuit deze ruimte heeft u toegang tot het terras achteraan. Op de bovenverdieping bevindt zich het woongedeelte, dat bestaat uit een mooi ingerichte woonkamer, een badkamer met douche en twee slaapkamers. Eén van de slaapkamers wordt momenteel gebruikt als kantoor. De tweede slaapkamer ligt in het verlengde van de eerste.

Achteraan het perceel staat een aparte feestzaal die beschikt over een grote opslagruimte, sanitaire voorzieningen, douches, een volledig uitgeruste bar, een geluidssysteem en een ventilatiesysteem.

Het pand is zeer goed onderhouden en is gelegen op een centrale en gewilde locatie. U heeft de mogelijkheid om het te kopen als woning of als commercieel pand. Bij aankoop puur voor bewoning heeft u recht op een gunstig belastingtarief (3%) op voorwaarde dat aan alle wettelijke voorwaarden wordt voldaan.

Bijzonderheden van dit pand zijn:
- Renovatiewerkzaamheden uitgevoerd in 2022
- Aparte feestzaal met alle voorzieningen
- Perfect onderhouden eigendom
- Garage
- Alarmsysteem
- Bodemattest, indelingsplan, energieprestatiecertificaat en asbestinventaris zijn beschikbaar.

* * *

Dreef 92 - 2328 Hoogstraten - Verzorgde woning met aparte feestzaal op toplocatie op een perceel van ± 599 m²
Deze woning van ± 204 m² bruikbare vloeroppervlakte is gelegen in het hart, Dreef, van Meerle, vlakbij alle voorzieningen gelegen. Het eigendom bestaat uit een handelsruimte op het gelijkvloers met woonst op de eerste verdieping, terras achteraan samen met een aparte polyvalente ruimte/ feestzaal achteraan te vinden met eigen voorzieningen. Allen gelegen op een perceel van ± 599 m².

Indien gewenst kan het eigendom aangekocht worden als woning aan het tarief van 3% mits aan alle wettelijke voorwaarden wordt voldaan.

De charmante handelswoning bestaat op het gelijkvloers uit een ruime zaal met voldoende plaats voor gasten, een volledig geïnstalleerde industriële keuken vergezeld door een bar, sanitaire voorzieningen, ten slotte uitgevend op het terras. Op de verdieping het woongedeelte bestaande uit een verzorgde leefruimte, badkamer met douche, twee slaapkamers waarvan er een momenteel dienst doet als bureauruimte. De tweede slaapkamer ligt in het verlengde van de eerste.

Achteraan het perceel bevindt zich de feestzaal met grote bergruimte, sanitaire voorziening, douche, volledig geïnstalleerde bar, geluidssysteem en verluchtingssysteem.

Kortom een uiterst verzorgde handelswoning welke voorzien is van alle gemakken en gelegen op een centrale en gewilde locatie.

Het eigendom kan aangekocht worden als woning of handelswoning. Bij een aankoop voor louter bewoning geldt het voordelige tarief (3%) van registratierechten mits aan alle voorwaarden voldaan wordt.

Bijzonderheden:
- Renovatiewerken in 2022
- Aparte feestzaal met alle voorzieningen
- Tot in de puntjes verzorgd eigendom
- Garage
- Alarmsysteem Documenten Bodemattest Indelingsplan EPC Asbestinventaris

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 569.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1931
Grond oppervlakte
599 m2
Bewoonbare oppervlakte
204 m2
Referentie
B-FSIVMWTVGC
Makelaar Code
02/9514
EPC Certificaat
20230622-0002448244-KNR-2.
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
-
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Niet opgegeven
Overstromingsgebied
Geen
Prijs Geschiedenis
19 Nov 2023
€569.000 / Hillewaere Vastgoed
16 Jul 2023
€595.000 / Hillewaere Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com