Home Te Koop Huis 6990 Hotton
Rue d'Izegem 17
Kaart

Rue d'Izegem 17

6990 Hotton Huis Te Koop
127 m² wonen
305 m² perceel
3 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Op zoek naar een nieuwe woning in Hotton? Kom deze prachtige nieuwbouwwoning bekijken, perfect gelegen op een perceel van 305 m². De woning beschikt over ventilatieruimtes onder het hele gebouw, wat zorgt voor een gezond binnenklimaat. Bij binnenkomst vind je een inkomhal, een apart toilet en een praktische wasruimte. De woonruimte is heerlijk licht en omvat een keukenruimte en een open eet- en zithoek, ideaal voor gezellige familiemomenten.

Op de eerste verdieping bevindt zich een nachthal, een douchezaal, nog een apart toilet en drie comfortabele slaapkamers. Er zijn dus voldoende kamers voor een gezin of om als home office te gebruiken.

Deze woning wordt verkocht onder het stelsel van registratierechten voor het grondaandeel en onder het BTW-stelsel voor het constructieaandeel. De woning heeft een uitstekend energieprestatiecertificaat (EPC A) en de elektra is volledig goedgekeurd. Verder is de woning voorzien van vloerverwarming op gas en er is een regenwatertank aanwezig.

Het beste van alles? Deze huis is direct beschikbaar. Mis deze kans niet en maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

* * *

Rue d'Izegem 17 - 6990 Hotton - - OPTION - Maison neuve idéalement située à Hotton implantée sur un terrain de 305 m². Elle se compose comme suit: vides ventilés sous tout le bâtiment, hall d'entrée, wc indépendant, buanderie, espace cuisine, salle à manger - salon. A l'étage: hall de nuit, salle de douches, wc indépendant, 3 chambres.Vente sous le régime des droits d'enregistrement pour la quotité terrain et sous le régime de la TVA pour la quotité construction. PEB A, électricité conforme, chauffage sol au gaz, citerne d'eau de pluie,... Livrable directement. A visiter !

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
305 m2
Bewoonbare oppervlakte
127 m2
Referentie
3NZASQ4WKVR1
Makelaar Code
2766
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com