Kaart

Cetturu 20

6660 Houffalize Huis Te Koop
407 m² wonen
2521 m² perceel

Welkom bij deze uitzonderlijke eigendom van 25 are, gelegen in het rustige dorpje Cetturu, onderdeel van de gemeente Houffalize. Deze woning, aangeboden door ERA Topimmo, biedt een unieke investeringsmogelijkheid. Het omvat een karaktervolle, volledig gerenoveerde oude boerderij en een vierpersoonsgîte.

De boerderij presenteert zich met een ruime indeling: op de begane grond bevinden zich een hal, woonkamer, eetkamer, ingerichte keuken, toilet, bijkeuken en een grote schuur. Op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers en een badkamer, uitgerust met een douche, bad en dubbele wastafel. De tweede verdieping biedt een ruime zolder die kan worden omgebouwd naar wens.

Het gastenverblijf, ofwel de gîte, heeft op de begane grond twee slaapkamers en een doucheruimte. Boven vind je de keuken en een gezellige woonkamer met een houtkachel.

Technisch gesproken beschikt de woning over oliegestookte centrale verwarming, terwijl de gîte verwarmd wordt met gas. Het dak is bedekt met natuurleien en de ramen zijn voorzien van PVC-dubbelglas. De elektriciteit voldoet aan de tweeuursnorm (PV-conform) en er is een aansluiting op de riolering.

Deze bijzondere woning ligt in het vredige Cetturu, nabij Luxemburg, en omringd door bosrijke omgevingen — ideaal voor natuurliefhebbers.

De verkoop is onderhevig aan registratierechten. De geadverteerde prijs dient als basis voor onderhandeling en is niet bindend voor de verkoper. De verstrekte informatie is indicatief en niet bindend.

* * *

Cetturu 20 - 6660 Houffalize - ERA Topimmo presents this superb 25-acre property located in the village of Cetturu, in the commune of Houffalize. It comprises an old farmhouse with character and a gîte for 4 people, all fully renovated. Investment opportunity.
The farmhouse :
- Ground floor: hall, living room, dining room, fitted kitchen, toilet, utility room and spacious barn.
- First floor: 3 bedrooms and bathroom (shower, bath and double washbasin).
- On the2nd floor : spacious attic suitable for conversion.
The gîte:
The ground floor comprises 2 bedrooms and a shower room. Upstairs is the kitchen and living room with wood-burning stove.
Total surface area of the intimate plot: 25 ares and 21 centiares.
Technical features :
Oil-fired central heating (house) and gas heating for the gîte. Natural slate roof. PVC double-glazed windows. Two-hour electricity (PV compliant). Sewerage connection.

Location :
Quiet and peaceful village of Cetturu, close to Luxembourg. Ideal for lovers of forest walks.

Sale subject to registration duties. The advertised price is a basis for negotiation and is not binding on the vendor. The information provided is indicative and non-binding.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 585.000
Kadastraal Inkomen
€ 807
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
2521 m2
Bewoonbare oppervlakte
407 m2
Referentie
U8IKR2EV03ZE
EPC Waarde
361 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20240305017237
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Geen vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€585.000 / Topimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com