Kaart

Pisserotte 7

6661 Houffalize Huis Te Koop
95 m² wonen
10678 m² perceel

ERA TOPIMMO presenteert een prachtig landgoed op een rustige locatie genaamd "Pisserotte", in Houffalize, slechts 5 minuten van de E25. Dit 1 hectare grote domein, genesteld in een natuurlijke omgeving, biedt volledige privacy en een serene sfeer.

Het volledig gerenoveerde huis heeft een woonkamer die uitkomt op een half ingerichte keuken en een badkamer met bad, toilet en wastafel. Boven vind je twee onderling verbonden slaapkamers. Het terras is een heerlijke ontspanningsruimte met onbelemmerd zicht op het omliggende landschap. Het huis wordt verder omringd door uitgestrekte groene zones, bomen en een tuin.

Enkele technische details: centrale gasverwarming, warmwatervoorziening via boiler, PVC ramen met dubbele beglazing, septic tank met afvoer, leistenen dak, dubbele stromingsventilatie en elektriciteit voor twee uur. Het huis heeft energieprestatiecertificaat B en is ideaal als tweede woning. Het bevindt zich in een landelijke woonwijk.

De prijs is bespreekbaar en de verkoper is niet gebonden. De gegeven oppervlaktes en informatie zijn indicatief. Neem contact op met de relevante instanties om de haalbaarheid van uw vastgoedproject te controleren. Bezichtigingen worden georganiseerd door ERA TOPIMMO.

* * *

Pisserotte 7 - 6661 Houffalize - ERA TOPIMMO presenteert dit prachtige landgoed van 1 hectare 06 gelegen op een rustige locatie, op een plaats genaamd "Pisserotte", in de gemeente Houffalize en op 5 minuten van de E25. Genesteld in het hart van een natuurlijke omgeving, biedt dit eigendom absolute privacy en een sfeer van rust.

Dit volledig gerenoveerde huis bestaat uit een woonkamer die uitkomt op een half ingerichte keuken en een badkamer (bad, wc en wastafel). Boven zijn er twee onderling verbonden slaapkamers. Het terras biedt een ontspanningsruimte met ononderbroken uitzicht op het omliggende platteland. De rest van het huis bestaat uit grote groene ruimtes, bomen en een tuin.

Technische kenmerken: centrale verwarming op gas, productie van warm water via de boiler, PVC ramen met dubbele beglazing, septic tank met afvoer, leistenen dak. Dubbele stromingsventilatie. Elektriciteitsverbruik van twee uur. EPB B. Huis ideaal als tweede huis. Gelegen in een landelijke woonwijk.

De prijs is een basis voor onderhandeling en is niet bindend voor de verkoper. De opgegeven oppervlaktes en informatie zijn indicatief en niet bindend. Neem contact op met de relevante autoriteiten om de haalbaarheid van uw vastgoedproject te controleren. Bezichtiging in aanwezigheid van ERA TOPIMMO.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 370.000
Kadastraal Inkomen
€ 524
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
10678 m2
Bewoonbare oppervlakte
95 m2
Referentie
642NZBQ26U24
EPC Waarde
151 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20230707023767
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
La zone agricole;La zone d'habitat à caractère rural
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
16 Mar 2024
€370.000 / Topimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com