Kaart

Vissoule 10

6662 Houffalize Huis Te Koop
154 m² wonen
2990 m² perceel

Dit natuurstenen huis, gelegen in het rustige en groene Vissoule, is momenteel onder renovatie en biedt een perfecte investeringskans. Als koper krijg je de vrijheid om de indeling en inrichting van het interieur te bepalen. De woning, gebouwd tussen 1875 en 1899, straalt een rustieke charme uit met zijn oude balken en leistenen muren. Vanuit de terrastuinen op de rots aan de achterzijde heb je een panoramisch uitzicht. Aan de overkant van de weg vind je 19,5 hectare land doorsneden door een beek.

Wat betreft technische specificaties: het huis beschikt over houten ramen met dubbele beglazing, een elektrische boiler voor warmwaterproductie, 18 fotovoltaïsche panelen, en riolering. Het dak en de vloer zijn geïsoleerd, er is drainage, en spouwmuurisolatie. Er bestaat een mogelijkheid tot gereduceerde registratiekosten.

Let op: de vraagprijs dient als startpunt voor onderhandelingen en is niet bindend voor de verkoper. De verstrekte informatie is louter indicatief. Bezichtigingen worden uitgevoerd onder begeleiding van Era Topimmo.

* * *

Vissoule 10 - 6662 Houffalize - Rustige, groene locatie aan de rand van het dorpje Vissoule. Dit huis met 4 voorgevels is gebouwd van Ardense natuursteen. Deze woning wordt momenteel gerenoveerd en is ideaal voor een eerste investering, waarbij je zelf de indeling en afwerking van het interieur kunt bepalen. Het is gebouwd tussen 1875 en 1899 en heeft een rustieke uitstraling dankzij de oude balken en leistenen muren. De terrastuinen in de rots aan de achterkant bieden panoramisch uitzicht en een uitstekende ligging, net als de 19,5 hectare grond aan de overkant van de weg, waar een beek doorheen stroomt.

Technische kenmerken: houten ramen met dubbele beglazing, warmwaterproductie via elektrische boiler, 18 fotovoltaïsche panelen, riolering. Geïsoleerd dak en vloer, drainagestrook, injectie in spouwmuren. Mogelijkheid tot gereduceerde registratiekosten.

De geadverteerde prijs is een basis voor onderhandeling en is niet bindend voor de verkoper. De verstrekte informatie is indicatief en niet bindend. Bezichtiging in aanwezigheid van Era Topimmo.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 150.000
Kadastraal Inkomen
€ 313
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
2990 m2
Bewoonbare oppervlakte
154 m2
Referentie
P9C1LGFN6XYR
EPC Waarde
440 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20180424001554
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nee
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
La zone d’espaces verts
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
13 Jan 2024
€150.000 / Topimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com