Home Te Koop Huis 8630 Houtem
Moeresteenweg 2
Kaart

Moeresteenweg 2

8630 Houtem Huis Te Koop
175 m² wonen
231 m² perceel

Gelegen in het rustieke Houtem, een deelgemeente van Veurne, vindt u deze charmante woning. Met voorzieningen zoals een bakker, supermarkt, restaurants en school op minder dan 5 km afstand, is alles wat u nodig heeft binnen handbereik.

Bij binnenkomst verwelkomt de hal u met een handige vestiaire. De woonkamer, uitgerust met een houtkachel, leidt naar de volledig ingerichte open keuken, compleet met dubbele wastafel, dampkap, vaatwasmachine en frigotoog. Vanuit de keuken kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de tuin. Daarnaast is er een bergruimte met een apart toilet. Naast de woonkamer bevindt zich een extra ruimte die perfect als kantoor kan dienen.

Op de eerste verdieping leidt een traphall u naar beide slaapkamers en de badkamer, uitgerust met een ligbad, enkele wastafel, toilet en inloopdouche. Via een vaste trap bereikt u de zolderruimte, waar de master bedroom zich bevindt.

De woning beschikt ook over een aangename tuin met de mogelijkheid om een extra stuk tuin bij te huren. Voor meer informatie of om een bezoek te plannen, neem gerust contact met ons op via 058 31 58 58.

* * *

Moeresteenweg 2 - 8630 Houtem - Deze woning is gelegen in het landelijke Houtem, een deelgemeente van Veurne. Binnen een straal van 5 km zijn er heel wat voorzieningen (bakker, supermarkt, restaurants, school, ...).

Indeling:
Inkomhall met een vestiaire, woonkamer met houtkachel en doorgang naar de ingerichte open keuken (dubbele wastafel, dampkap, vaatwasmachine, frigotoog). Vanuit de keuken heb je een mooi zicht op de tuin. Verder heb je nog een bergruimte met een apart toilet. Naast de woonkamer heb je nog een extra (bureau)ruimte.

Eerste verdiep: traphall met doorgang naar beide slaapkamers en de badkamer (ligbad, enkele wastafel, toilet en inloopdouche).
Zolderruimte: de master bedroom kan bereikt worden via een vaste trap.

Tot slot heb je een toffe tuin met mogelijkheid om nog een extra stuk van de tuin bij te huren.

Voor meer info of een bezoek, contacteer ons: 058 31 58 58.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 265.000
Kadastraal Inkomen
€ 228
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
231 m2
Bewoonbare oppervlakte
175 m2
Referentie
0FL83FCTLDDP
EPC Waarde
209 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20190906-0002460665-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Geen vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
16 Mar 2024
€265.000 / ERA Vastgoed Vandenbussche
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com