Kaart

3530 Houthalen-Helchteren Huis Te Koop
132 m² wonen
3 slaapkamers

Dit nieuwe woonproject in Houthalen-Helchteren bestaat uit 11 gezinswoningen, waarvan 3 open en 8 half-open bebouwingen. Alle woningen worden 'casco+' opgeleverd, wat betekent dat u de vrijheid heeft om de woning naar eigen smaak af te werken. De woningen worden exclusief vloeren, trapbekleding, binnendeuren, keuken en sanitaire voorzieningen geleverd.

Deze stijlvolle woningen zijn voorzien van drie slaapkamers en worden gebouwd met duurzame en kwalitatieve materialen. Ze zijn uitgerust met vloerverwarming en zonnepanelen, afgestemd op de hedendaagse normen. Dankzij de hoge en vele ramen in de woonkamer en keuken, geniet u van een open en licht gevoel.

Elke woning beschikt over een tuin en een berging aan de achterzijde, waardoor u voldoende privacy heeft. Het project is gelegen in een doodlopende straat dichtbij het centrum van Houthalen.

Enkele troeven van deze woningen zijn: zelf af te werken, energiezuinig (BEN), zonnepanelen, vloerverwarming, drie slaapkamers, tuin, gebruik van kwalitatieve materialen en gelegen in een nieuwe verkaveling.

Bent u op zoek naar een energiezuinige nieuwbouwwoning in Houthalen-Helchteren? Neem dan contact op met Behic.kargin@dewaele.com of bel naar 089 59 99 99.

* * *

Het woonproject, bestaande uit 11 gezinswoningen waarvan 3 open en 8 half-open bebouwingen met tuinen en bergingen, worden 'casco+' opgeleverd d.w.z. exclusief vloeren, bekleding van de trap, binnendeuren, keuken en sanitaire voorzieningen. Het voordeel is dat u dan zelf de woning naar eigen smaak kunt afwerken.

Deze stijlvolle woningen met 3 slaapkamers zullen gebouwd worden met kwalitatief en duurzame materialen, afgestemd op de hedendaagse normen met vloerverwarming en zonnepanelen. Door de hoge en vele raampartijen in de woonkamer en keuken ervaren wij een open en een lichtrijk gevoel.

Alle woningen beschikken over een tuin en een berging aan de achterzijde, met voldoende privacy.

Troeven
+ Dichtbij Houthalen centrum
+ Doodlopende straat
+ Zelf af te werken
+ BEN woning
+ Zonnepanelen
+ Vloerverwarming
+ 3 slaapkamers
+ Tuin
+ Kwalitatieve materialen
+ Nieuwe verkaveling

Ben jij op zoek naar een energiezuinige nieuwbouwwoning te koop in Houthalen-Helchteren? Aarzel dan niet en neem contact op met: Behic.kargin@dewaele.com of 089 59 99 99.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 298.700
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
132 m2
Referentie
N9GD6XPBU15Y
Makelaar Code
164430
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
woongebied, woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€298.700 / Dewaele
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com